Reklam

AK Partili Şebnem Bursalı'dan 29 Ekim Mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

AK Partili Şebnem Bursalı'dan 29 Ekim Mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

AK Partili Şebnem Bursalı'dan 29 Ekim Mesajı
28 Ekim 2024 - 11:06

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla şu ifadeleri kullandı:


"Cumhuriyetimizin ilanının 101. yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu anlamlı gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde verilen kurtuluş mücadelesi sonucu kurulan Cumhuriyetimizin, bağımsızlık, eşitlik ve hürriyet ideallerinin sembolüdür. Türkiye Cumhuriyeti, kurulduğu günden bu yana, laik ve demokratik bir hukuk devleti olarak çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Cumhuriyetimizin 101. yılında, Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için atılan her adım, milletimizin Cumhuriyetimize olan inancının bir yansımasıdır. Bu noktada, AK Parti olarak 22 yıllık iktidarımız boyunca Cumhuriyetimizin ilkelerini koruyup güçlendirmenin yanı sıra, milletimizin refah ve huzurunu artırma hedefiyle önemli reformlara imza attık. Eğitim, sağlık, ulaşım ve sosyal güvenlik alanlarında gerçekleştirdiğimiz yatırımlar sayesinde, halkımızın yaşam standardını yükselttik ve toplumun her kesimine dokunan hizmetler sunduk. Ayrıca, milletimizin iradesinin her şeyin üstünde olduğuna olan inancımızla, demokrasimizi güçlendirdik ve özgürlüklerin genişletilmesi için kararlılıkla çalıştık.

AK Parti hükümetleri olarak, Cumhuriyet'in kurucu felsefesini ve getirdiği kazanımları, ülkemizin dört bir yanına daha güçlü bir şekilde yaymak için çalışıyoruz. Bugün, Cumhuriyetimizin hedeflerine ulaşması ve Türkiye'nin kendi öz değerleri doğrultusunda çağdaş dünyada söz sahibi bir ülke olması yolunda, her bir vatandaşımıza sorumluluk düştüğüne inanıyoruz. AK Parti olarak, bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek ve Cumhuriyetimizi daha da ileri taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu anlamlı gün dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetimize emeği geçen tüm kahramanları rahmet ve minnetle anıyorum. Türkiye Cumhuriyeti, 101 yıl önce temelleri atılan bağımsızlık ruhu ve milletimizin sarsılmaz azmi sayesinde, aydınlık yarınlara yürümeye devam edecektir.

Yaşasın Cumhuriyet!"