Reklam

"Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir’de Kick Boks Şampiyonası Rüzgarı: Çağrı Spor Kulübü’nden Büyük Başarı!"

"Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir’de Kick Boks Şampiyonası Rüzgarı: Çağrı Spor Kulübü’nden Büyük Başarı!"

28 Ekim 2024 - 13:05

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kapsamında İzmir’de düzenlenen İller Arası Alt Minikler, Minikler ve Yıldızlar  Kick Boks Şampiyonası 6 il, 500’ü aşın  Rekor sayıda sporcunun katılımıyla tamamlandı.


Sabahın erken saatlerinde başlayıp maç yorgunluğu nedeniyle 3 kortta geç saatlere kadar devam eden müsabakalar birbirinden çekişmeli maçlara sahne odu. 2 ay kadar kısa bir zaman önce İzmir Gençlik spor il müdürlüğü, Karabağlar İlçe spor  müdürlüğü bünyesinde EYS antrenörü olarak göreve başlayan Milli Antrenör- Milli hakem Ahmet BEREKET’in nezaretinde  çalışmalarını yürüten, Çağrı Spor Kulübünde Kurslara iştirak eden kursiyerlerden  

Hayrı Ufuk Gömük Ege Bölge Şampiyonu 

Hasan Mert Çakır    Ege bölge 2.

Ömer Faruk Elmalı  Ege Bölge 2

Toprak Güney Kayalar Ege Bölge 3.

Canberk Güç Ege Bölge 3.

Rümeysa Yıldız Ege Bölge 3.

Ahmet Nebi Yaşar Ege Bölge 3. olarak büyük bir başarıya imza attılar. Elde edilen başarılar ile iliği açıklama yapan  Milli Antrenör- Milli hakem Ahmet BEREKET “ Cumhuriyetimizin 101 yılını kutladığımız şu günlerde Kıck Boks Adına İzmir’imi ze yakışan bir organizasyona imza attık. 6 il 500 aşkın küçük sporcularınız iştirakiyle şenlik havasında gecen bir müsabakayı daha tamamladık.


Bu şampiyonada bizleri ayrıca mutlu eden Bundan yaklaşık 2 ay önce Gençlik Spor bakanlığımız bünyesinde EYS antrenörlükleri görevlendirmeleriyle bende EYS antrenörü olarak Karabağlar Gençlik spor ilçe müdürlüğü bünyesinde görevlendirildim. 2 ay kadar kısa bir sürede sporcularımızın elde ettiği başarılar bir kere daha göstermiştir ki Devletimizin imkanlarını doğru ve yerinde kullanılırsa yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın başaramayacakları hiç bir engel yoktur. Gençlerimize Ücretsiz olarak bu faaliyetlere katılıp spor yapmalarına imkan sağlayan, Gençlik spor il Müdürümüz Murat ESKİCİ’ye, Karabağlar Kaymakamımız Mehmet ÖZER’e, Karabağlar Gençli spor İlçe Müdürü Faruk EŞLİK ve ilçe müdürlüğü çalışanlarımıza şahsım, sporcu velilerim ve sporcularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.