Reklam

Hanife ve Rıza dünya evine girdi: Anlı şanlı düğün!

Hanife ve Rıza dünya evine girdi: Anlı şanlı düğün!

Hanife ve Rıza dünya evine girdi: Anlı şanlı düğün!
24 Eylül 2024 - 13:49

Gazetem İzmir / Burak Solak - 23 Eylül Pazartesi günü, Hanife Arslan ve Rıza Karadağ, Bayraklı Seyirtepe Saklı Vadi Düğün Salonu'nda görkemli bir törenle dünya evine girdiler. Gelinin annesi Gülender ve babası Metin Arslan ile damadın annesi Hanife ve babası Yusuf Karadağ, bu özel günlerinde çocuklarının yanında oldular. Düğün, çiftin aile dostları ve yakınlarının yoğun katılımıyla şenlik havasında geçti. Çiftin tanışma hikâyesi lise yıllarına dayanıyor; Rıza, Hanife’nin lise arkadaşının abisi olması vesilesiyle onunla tanışmış ve bu dostluk sonsuz bir mutluluğa dönüşmüş. Gazetem İzmir TV, Erkekçe TV ve Gazetem İzmir İnternet Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Salih Erkek de düğüne katılarak çiftin mutluluğuna şahitlik etti.


UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞANDI

Düğün, saat 19:00’da Bayraklı’nın eşsiz manzarasına sahip Seyirtepe Saklı Vadi Düğün Salonu'nda başladı. Gelin ve damat, şıklıklarıyla tüm davetlileri büyüledi. Gülender ve Metin Arslan çifti, kızları Hanife’nin bu mutlu gününde duygu dolu anlar yaşarken, Yusuf ve Hanife Karadağ da oğulları Rıza’nın mutluluğuna ortak oldu.


ÇİFTİN TANIŞMA HİKAYESİ SEVGİ DOLU

Rıza ve Hanife’nin tanışma hikayesi, davetliler arasında sıcak bir atmosfer yarattı. Çiftin birbirlerine lise yıllarından beri var olan tanışıklık, zamanla derin bir sevgiye dönüşmüş. Gelin ve damat, dostları ve sevdikleriyle bu güzel anı paylaşırken davetliler de onların mutluluğuna ortak oldu.


BALAYI MÜJDESİ: MISIR YOLCUSU

Yoğun iş temposu nedeniyle çift, düğünden hemen sonra kısa bir hafta sonu tatili yapmayı planlıyor. Ardından, balayı için Mısır’a gitmeyi kararlaştırmışlar. Bu keyifli haber, düğüne katılan dostları arasında heyecan yarattı. Hem kültürel hem de romantik bir destinasyon olarak Mısır, çiftin unutulmaz anılar biriktireceği bir seyahat olacak.


GAZETEM İZMİR’DEN MUTLULUK DİLEĞİ

Düğüne katılan Gazetem İzmir TV ve İnternet Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, çiftin mutluluğunu paylaşarak onlara bir ömür boyu mutluluklar diledi. Erkek, "Rıza ve Hanife, birbirlerine duydukları sevgiyi bu gece bizlerle paylaştılar. Onlara hayatlarının her anında mutluluk ve huzur diliyorum," diyerek genç çifte tebriklerini sundu.


EĞLENCE VE COŞKU DORUKTAYDI

Düğün boyunca müzik ve dans eksik olmadı. Gelin ve damat, ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaparken, davetliler gece boyunca onlara eşlik etti. Halaylar çekildi, oyun havaları ile eğlencenin doruğuna çıkıldı. Çift, bu özel geceyi sevdikleriyle doyasıya kutladı.


HATIRALAR ÖLÜMSÜZLEŞTİ

Düğünde çekilen hatıra fotoğrafları, çiftin ve davetlilerin unutulmaz anlarını ölümsüzleştirdi. Çiftin ailesi ve yakın dostları, bu mutlu anları bol bol fotoğrafla kaydederek ileride anımsayacakları güzel karelerle geceyi taçlandırdı.


Hanife ve Rıza’nın düğünü, hem çift hem de davetliler için unutulmaz bir anı olarak hafızalara kazındı. Eğlenceli ve samimi atmosferde geçen bu özel gece, genç çiftin sevgi dolu yolculuğunun ilk adımı oldu.