Reklam

PET İZMİR'de patili dostların tüm ihtiyaçları bir arada

İzmir’de düzenlenen PET İZMİR fuarında, evcil hayvanlara yönelik moda, beslenme ve temizlik ürünleri büyük ilgi görüyor

PET İZMİR'de patili dostların tüm ihtiyaçları bir arada

İzmir’de düzenlenen PET İZMİR fuarında, evcil hayvanlara yönelik moda, beslenme ve temizlik ürünleri büyük ilgi görüyor

PET İZMİR'de patili dostların tüm ihtiyaçları bir arada
26 Eylül 2024 - 12:26

İzmir’de düzenlenen PET İZMİR fuarında, evcil hayvanlara yönelik moda, beslenme ve temizlik ürünleri büyük ilgi görüyor. 8. Uluslararası İzmir Evcil Hayvan Ürün, Malzeme ve Aksesuar Tedarikçileri Fuarı (PET İZMİR 2024) katılımcıları, yenilikçi ürünlerini tanıtarak sektörde fark yaratmaya odaklandı. Fuar İzmir’deki organizasyon 28 Eylül 2024’e kadar her gün 10.00-19.00 saatlerinde ziyaret edilebiliyor. 


Evcil hayvanlar için moda rüzgârı esti

Ziggydog Operations Manager Gürhan Abak, fuarda yaptığı açıklamada, kedi ve köpekler için tasarlanan şık ve rahat giysilerin büyük ilgi gördüğünü belirtti. "Evcil hayvan sahiplerine, patili dostları için özel tasarlanmış giysilerle moda dünyasının kapılarını açıyoruz. Ürünlerimizi, sevimli dostlarımızın konforunu ön planda tutarak tasarladık," diyen Abak, hayvanseverlerin evlerinin en şık üyeleri olarak artık kedi ve köpeklerini görebileceğini söyledi. Ayrıca, Ziggydog standında profesyonellere yönelik yenilikçi işbirliği fırsatlarının da sunulduğunu belirtti.




Minik dostlar için sağlıklı lezzetler

Superfoods direktörü AbhishekMose, PET İZMİR’de doğal ve katkısız peynir ürünlerini tanıtarak evcil hayvan beslenmesine yeni bir soluk getirdiklerini açıkladı. "Kedi ve köpekler için ürettiğimiz %100 doğal peynirler hem lezzetli hem de sağlıklı. Bu ürünlerimizle, hayvanseverlere besleyici ve yüksek proteinli bir atıştırmalık sunuyoruz," diyen Mose, profesyonelleri doğal peynir ürünleri ile işbirliği yapmaya davet etti.




Afrika’dan Türkiye pazarına açılan kapı

Senegal merkezli Africazote firmasının temsilcileri KhadidiatouDıao ve Aristede Aka, Türkiye pazarının onlar için önemine vurgu yaptı. Balık unu, balık yağı ve kuşların kalsiyum ihtiyacını karşılayan ürünler ürettiklerini belirten yetkililer, "Türkiye’de pazar payımızı artırmak ve yeni işbirlikleri kurmak amacıyla PET İZMİR’e katıldık," diye konuştular.


Fonksiyonel ve şık tasarımlar

Pawlook’un sahibi Gamze Çanakçı ise fuarda tanıttıkları köpek sırt çantasının ilgi çektiğini belirtti. "Ergonomik tasarımı ve şıklığı bir arada sunan bu çanta, köpek sahiplerinin patili dostlarıyla uyum içinde olmasını sağlıyor. Ayrıca köpek sahipleri için de aynı tasarımda çantalar üretiyoruz," diyen Çanakçı, kalite, fonksiyonellik ve şıklığı bir arada sunduklarını vurguladı.


Temizlik ürünleri ile kazalara yer yok

Evcil hayvan temizlik ürünleriyle dikkat çeken Pisy&Pisy’nin sahibi Nazif Tunahan Şen, "Kedi ve köpek kazalarını hızlı ve etkili bir şekilde temizlemek için geliştirdiğimiz ürünlerle sektörde fark yarattık. Güçlü formüllerimiz, evcil dostlarımız için tamamen güvenli," ifadelerini kullandı. Şen, temizlik ürünlerinin halı ve mobilya gibi her yüzeyde kullanılabildiğini ve kalıcı leke ve koku çözümleri sunduğunu belirtti.


PET İZMİR fuarında sergilenen bu inovatif ürünler, evcil hayvan sahiplerinin büyük ilgisini çekti ve sektörde yenilikçi çözümler sunarak fark yaratmayı hedefleyen firmalar, işbirliği fırsatlarını değerlendirme şansı buldu. PET İZMİR Fuar İzmir/Gazemir’de 28 Eylül akşamına kadar sürecek.