İlişkileri bir dargın bir barışık giden Wanda Nara, 10 yıllık eşini rapçi L-Gante ile aldattı. Mouro Icardi ile yollarını ayıran Nara, kendisinden 13 yaş küçük L-Gante ile aşk yaşarken Icardi ile de mahkemelik oldu.
Wanda Nara'nın yasak aşk yaşadığı L-Gante'den hamile olduğu çiftin bir erkek bebek beklediği ileri sürüldü.
Eşinin başka bir adamdan hamile olduğunu öğrenen Icardi, Nara'nın evine giderek olay çıkardı. Arjantin basını, Icardi'nin Wanda Nara'nın evini bastığını Nara'nın da karakola giderek şikayette bulunduğunu haber yapmıştı.
CİNSİYETE DAYALI ŞİDDET'
Wanda Nara'nın evine giden Icardi, yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından mahkemelik olmuştu. Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın "cinsiyete dayalı şiddet" suçlamasıyla kendisi hakkında açtığı öğrenilmişti. Wanda Nara, avukatı Ana Rosenfeld aracılığıyla Mauro Icardi hakkında cinsiyete dayalı şiddet suçlamasından hukuki süreç başlatmıştı.
NARA'NIN AVUKATINDAN AÇIKLAMA
Arjantin basınına açıklamalarda bulunan Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, sanal ortamda gerçekleşen duruşmaya Icardi'nin katılmadığını söylemişti.
BOŞANMAK İÇİN SERVET İSTİYOR
Magazin gündemine bomba gibi düşen iddiaya göre; Nara, Icardi'den boşanmak için Icardi'nin 77 milyon euroluk servetinin yarısını, yani 38.5 milyon euroyu nafaka olarak istiyor.
'2 SAAT BOYUNCA BENİ EVİMDE TACİZ ETTİ'
Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Wanda Nara için sosyal medya hesabından garip bir paylaşımda bulundu. Mauro Icardi yaptığı paylaşımda, "Avukatlarım beni engellese de hakkımda söylenen onca saçmalıktan sonra kendimi kamuoyuna savunmak adına bunu söylemek istiyorum. 2 saat boyunca evimde beni taciz etti. Buna ne ad veriyoruz, ne başlık koyuyoruz?" ifadelerini kullandı. Mauro Icardi ayrıca hikayesinde Wanda Nara'nın bulunduğu bir video da paylaştı. Ancak Icardi, kısa süre sonra yaptığı paylaşımı sildi.
CEP TELEFONUYLA KAYIT YAPTI
Arjantin’deki evlerinde yüzleşen Wanda Nara ve Icardi’nin çekişmeli boşanma süreci, sosyal medyada yankı uyandırmaya devam ediyor. Wanda’nın paylaştığı bir videoda, Icardi’nin evde yaşananları cep telefonuyla kaydettiği dikkat çekti. Nara, eşyalarını toplarken Icardi’nin her anı kayıt altına aldığı görüldü.
![AÇ GELMİŞ ŞARLATAN](https://image.posta.com.tr/i/posta/75/750x0/675e627a251a02661a316946.jpg)