Reklam

Üskürdar'da herkesi şaşırtan olayı: Emekli Albay ve Avukat Oğlu Polislere Saldırdı

Üskürdar'da herkesi şaşırtan olayı: Emekli Albay ve Avukat Oğlu Polislere Saldırdı

Üskürdar'da herkesi şaşırtan olayı: Emekli Albay ve Avukat Oğlu Polislere Saldırdı
24 Ekim 2024 - 16:22

Üsküdar Bulgurlu Mahallesi Söğütlü Çayır Caddesi'nde yaşanan olayda, emekli albay olduğu öğrenilen bir baba ve oğlu, İstanbul'da İstihbarat Şube'de görevli iki sivil polisin bulunduğu ekip aracına yanaştı. Araçtan inen emekli albay Kadir O. ve avukat olan oğlu Y. O, polislere çekiç ve silahla saldırdı.

EMEKLİ ALBAY VE AVUKAT OĞLU SALDIRDI

Babanın silahının çıkarıp yolcu koltuğundaki polise uzattığı görülürken, oğlu da sürücü koltuğundaki polise çekiçle saldırmaya başladı. Polisler ise baba ile oğlunu durdurmak için ateş açtı. Emekli albay ve oğlunun neden polislere saldırdığı merak uyandırırken herkesi şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Yunus Emre Kavak, Mustafa Bakırhan, Oğuzhan Uysal'ın haberine göre baba ile oğlun, polisi 3 ay önce kızlarına yönelik bir taciz olayındaki şahsa benzettiği öğrenildi.

"SEN KARDEŞİMİ TACİZ EDEN VOLKANSIN"

İddialara göre 3 ay önce kız kardeşinin tacize uğradığı, kendisinin de tacizciler tarafından darp edildiği öğrenildi. 25 yaşındaki avukatın, sivil ekip otosuna yanaşarak "Sen benim kız kardeşimi taciz eden Volkan'sın" dediği ve çekiçle saldırdığı ifade edildi. Öte yandan "Ben Volkan değilim" diyen polisi dinlemeyen baba da bu kez polise silah çekerek saldırmayı sürdürdü. Bunun üzerine sürücü koltuğundaki polisler ve sağ arka koltuktaki polisler ateş açarak karşılık verdi. Y. O.'nun baş bölgesinden, babası Kadir O.'nun ise karın bölgesinden vurulduğu öğrenildi.

BAŞINDAN DARBE ALAN POLİS VE SALDIRANLAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekiler olay karşısında şaşkına dönerken, ihbar ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından saldıranlar ve polis hastaneye kaldırıldı. Başından darbe alan polis Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne, Y. O. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kadir O. ise çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayın yaşandığı caddede uzun süre inceleme yaptı. (Yargınınnabzı)