Reklam

AK Parti Bir Dava Partisidir

Ak Parti bir ndava partisisdir.

AK Parti Bir Dava Partisidir

Ak Parti bir ndava partisisdir.

AK Parti Bir Dava Partisidir
23 Mayıs 2016 - 09:08

Nükhet Hotar: Öncelikle genel başkanımız ve parti yönetim kurullarımızdaki, MKYK'daki değişikliklerin ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum. AK Parti, Kurucu Genel Başkanımızın da söylediği gibi bir dava partisidir. Bu noktada bir bayrak değişimi oldu. Ahmet Davutoğlu, görevi Binali Yıldırım'a devretti. İzmir'den bir Başbakan olması bizim için çok büyük bir mutluluk. Aynı zamanda bu mutluluk bize sorumluluk da yüklüyor. Herkesin desteği ve yapıcı eleştirilerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.

Sema Ramazanoğlu: AK Parti kendini yenileyen, büyüyen, kendi içerisinde kendini yenileme dinamiklerini oluşturan bir parti. Büyük kongreler de bu yenilenme süreçlerinden biri. AK Parti kadroları tabandan geliyor. Birbirini besleyen bir silsile var. Bu silsile içerisinde herkes birbirine yer açıyor. Öndekiler görevlerini tamamladıktan sonra arkadan gelen taze güçlere yer açılmış oluyor. Zaten bu bir bayrak yarışı. Bu MKYK'nın dizaynı da yeni bir yenilenme ve tazelenme. Alttan gelen, teşkilattan gelen ve teşkilatın bütün becerisini, yeteneklerini, tecrübesini yaşamış olan gençlere, yeni arkadaşlara yer açılmış oluyor. Bu, bünyenin yenilenmesi ve tazelenmesidir. AK Parti'nin başarısı da buna bağlı. Yeni Genel Başkanımız da kendisine yeni bir kabine kuracak. Kabinede bir dizayn yapacak. Bu dizayn içerisinde kimi nereye yerleştireceği konusunda bence özgür olması ve elinin güçlü olması lazım. AK Parti'de herkes o kabinede yer alabilecek donanım ve yeteneğe sahiptir.

Hamza Dağ: İzmir için çok büyük bir imkan oldu. Binali Yıldırım'ın Başbakan olması bize çok büyük bir mutluluk yaşattı. Biz de MKYK'da görevimize devam ediyoruz. AK Parti olarak çok önemli mesafeler kat ettik. Bundan sonraki süreçte işimiz her zaman olduğu gibi İzmir ve Türkiye'ye hizmet.

Mustafa Savaş: Binali Yıldırım bölgemizi tanıyan bir isim. Bu bizim için, bölgemiz için çok büyük bir şans. AK Parti olarak durmadan yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için canla başla mücadele edeceğiz. Sayın Genel Başkanımız Binali Yıldırım bana da MKYK'da görev verdi. Tabii ki, böyle görevler bizim için bir onur. Layık olmak için çok çalışacağız. Mesele koltuk meselesi değil, memleket meselesi.

Ali Aydınlıoğlu: Yüzde 99'un desteğiyle Binali Yıldırım Genel Başkanımız olarak seçildi. Geçen dönemde de MKYK'da görev alımştım. Yeniden MKYK'da görev verildi. Onur verici bir görev tabii ki. Partimizin yaşadığı bu geçiş, sıkıntısız oldu. Pazar gününe kadar yeni hükümet güven oyunu alır. Ülkemize hayırlı olsun.

Murat Baybatur: Genel başkanımız, Başbakanımız Binali Yıldırım'a bizleri 50 kişilik AK Parti MKYK kadrosuna dahil ettiği için Manisa ve Ege milletvekili olarak teşekkür ediyorum. Ege olarak yıllar sonra Başbakan seviyesinde temsil edilmemizi çok olumlu bir olay olarak görüyorum.
Genel Başkanımız, Başbakanımız Binali Yıldırım'ın başkanlığında, kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, ülkeyi ileriye taşıma çalışmalarımız sürecek. Benden önce MKYK'da görev alan Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ nasıl Manisamız için çalıştılarsa, ben de onlardan devraldığım bu bayrağı daha yükseğe taşıyarak Manisamız, bölgemiz ve ülkemiz için çalışacağım.

Mahmut Atilla Kaya: Sayın Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı İzmir için çok mutluluk verici. İzmir AK Parti'nin en üst karar verme organı olan MKYK'da yine güçlü bir şekilde temsil ediliyor. Yeni dönem hem İzmir, hem de Türkiye için 2023 hedefleri doğrultusunda büyük adımların atıldığı, yeni anayasanın gerçekleştirilerek Türkiye'nin yeni bir yönetim sistemine kavuştuğu bir dönem olacak. Öncelikle İzmir olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı olsun.

Kerem Ali Sürekli: Binali Yıldırım'ın Başbakanlığı İzmir için çok önemli bir gelişme. Onur ve şeref duyduk. İzmir'e çok büyük olumlu yansımaları olacaktır ancak yalnızca İzmir olarak bakmamak lazım. Binali Yıldırım Türkiye için hizmetkar olan bir siyasetçi. Benim yeniden görev almamın bir anlamı yok. Önemli olan İzmir'e başbakan gelmesiydi. İstikrar devam ediyor.

"Türkiye'ye siyasi estetik dersi verdik"

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, "AK Parti olağanüstü ikinci kongresini yaptı ancak kongre hakikaten olağanüstüydü. AK Parti Türkiye'ye siyasi estetik dersi verdi. Düşünün ki, bir Başbakan görevi rahatça başka bir arkadaşına devredebiliyor. Vefa gibi, kardeşlik gibi Türk siyasetinde pek de alışık olunmayan kavramlar üzerinden tüm dünyaya siyaset dersi veriliyor. İzmir'e piyango vurmuştur. İzmir bu şansı eminim ki, çok iyi kullanacak. İzmirli olmak şu anda Türkiye'nin en itibarlı sıfatı haline geldi. Biz kongre salonunda bunu hissettik" dedi.

"Sevincimiz ikiye katlandı"

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan da "Binali Yıldırım deyince Türkiye'de insanların aklına teknoloji hizmet ve yenilik geliyor.
İnşallah bundan sonraki süreçte de Binali Yıldırım Türkiye'yi yeniliklerle buluşturacak. Vatandaşlarımız layık olduğu hizmetleri almaya devam edecek. Binali Yıldırım'ın İzmir Milletvekili olması sevincimizi ikiye katladı. İzmirimiz başta olmak üzere Türkiye'ye hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum