Reklam

AK Parti yol haritasını çiziyor

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından kısa süreli dinlenme molası veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmalarının startını erken verecek.

AK Parti yol haritasını çiziyor

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından kısa süreli dinlenme molası veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmalarının startını erken verecek.

AK Parti yol haritasını çiziyor
03 Temmuz 2018 - 10:33

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin ardından kısa süreli dinlenme molası veren AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmalarının startını erken verecek. Bütün ilçe seçim koordinasyon merkezleri (SKM) açık kalacağı gibi ildeki SKM birimi de il binasının 7’inci katına taşınacak.

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri’nin ardından verilen iki haftalık dinlenme molasının ardından yerel seçim endeksli çalışmalarına başlayacak.

Erken genel seçim tarihinin açıklanmasının hemen ardından Ramazan ayına denk gelen seçim çalışmaları sırasında yoğun bir mesai harcayan AK Parti İzmir’de, İl Başkanı Aydın Şengül, il binasında ve ilçelerde açılan seçim koordinasyon merkezlerinin açık tutulması talimatını verdi.

SKM BAŞKANI ÖZKAN’DAN SANDIK SANDIK MAHALLE MAHALLE SONUÇ DEĞERLENDİRMESİ

Kısa süreli dinlenmenin ardından erkene alınması tartışmaları devam eden yerel seçimler için çalışma startı verecek olan AK Parti İzmir İl SKM Başkanı Hüseyin Özkan, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin İzmir sonuçlarını sandık sandık mahalle mahalle değerlendirdiklerini, güçlü ve zayıf oldukları tüm noktalara özel çalışma ve yol haritası belirleyeceklerini belirtti.

İL SKM BİRİMİ İL BİNASININ YEDİNCİ KATINA GEÇECEK

SKM Başkanı Hüseyin Özkan, ilçe seçim koordinasyon merkezlerinin de açık kalacağını il binasındaki SKM biriminin ise yedinci kata taşınacağı bilgisini verdi.

HÜSEYİN ÖZKAN: ÇALIŞMALAR BİRKAÇ GÜNE BAŞLAR

İçinde büyük bir toplantı salonu da bulunan yedinci katın tamamının SKM için hazırlanacağını kaydeden SKM Başkanı Hüseyin Özkan, “SKM birimimiz daha rahat ve ferah çalışacağı binamızın yedinci katına alınacak. Çalışmalar birkaç güne başlar. Tüm sonuçları değerlendiriyoruz. İl başkanımızın da belirttiği gibi kısa süreli dinlenmenin ardından yerel seçimler için iddialı ve yoğun bir çalışma temposuna gireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum