Reklam

Davutoğlu 62. hükümeti kurdu.

Ahmet DAvutoğlu başbakan olmasının hemen ardından 62. hükümeti kurdu.

Davutoğlu 62. hükümeti kurdu.

Ahmet DAvutoğlu başbakan olmasının hemen ardından 62. hükümeti kurdu.

Davutoğlu 62. hükümeti kurdu.
29 Ağustos 2014 - 12:56

Bugün öğlen saatlerinde yeni kabineyi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunan Ahmet Davutoğlu, yeni hükümetin yeni bakanlarını tek tek açıkladı. Ahmet Davutoğlu yeni kabineyi açıkladı. 62. hükümetin yeni bakanları kim? Yeni bakanlar kim oldu? 62. hükümetin yeni bakanları.. Yeni kabinenin bakanları kim? Yeni kabinenin yeni bakanları açıklandı. Yeni başbakan, 62. hükümetin yeni bakanları açıklandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni kabineyi açıkladı. Yeni kabinede kimler yer alıyor, kimler yer almıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 62. Hükümeti kurma görevini verdiği AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Vekili Davutoğlu, kabine listesiyle Çankaya Köşkü'nden ayrılarak açıklama yapmak üzere Başbakanlık Merkez Bina'ya geçti.

Davutoğlu burada yeni kabineyi açıkladı, işte 62. Hühümeti oluşturacak yeni Bakanlar Kurulu;

Başbakan Yardımcısı: Ali Babacan

Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş Başbakan Yardımcısı: Bülent Arınç Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Ayşenur İslam Avrupa Birliği Bakanı: Volkan Bozkır Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Fikri Işık Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Çevre ve Şehircilik Bakanı: İdris Güllüce Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu Ekonomi Bakanı: Mehmet Şimşek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Taner Yıldız Gençlik ve Spor Bakanı: Akif Çağatay Kılıç Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Mehdi Eker Gümrük ve Ticaret Bakanı: Nurettin Canikli İçişleri Bakanı: Efkan Ala Kalkınma Bakanı: Cevdet Yılmaz Kültür ve Turizm Bakanı: Ömer Çelik Maliye Bakanı: Mehmet Şimşek Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı Milli Savunma Bakanı: İsmet Yılmaz Orman ve Su İşleri Bakanı: Veysel Eroğlu Sağlık Bakanı: Mehmet Müezzinoğlu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı: Lütfi Elvan

YORUMLAR

  • 0 Yorum