Reklam

Efsane Başkan yeniden aday

Mobilya sektörüne damga vuran İzmir Mobilyacılar Odası’nın Efsane Başkanı Mustafa Kara geri dönüyor. İcraatlarıyla esnafa büyük katkılar sağlayan Başkan Kara, yeni dönem adaylığını basın toplantısıyla açıkladı.

Efsane Başkan yeniden aday

Mobilya sektörüne damga vuran İzmir Mobilyacılar Odası’nın Efsane Başkanı Mustafa Kara geri dönüyor. İcraatlarıyla esnafa büyük katkılar sağlayan Başkan Kara, yeni dönem adaylığını basın toplantısıyla açıkladı.

Efsane Başkan yeniden aday
16 Kasım 2017 - 15:21

Mobilya sektörüne damga vuran İzmir Mobilyacılar Odası’nın Efsane Başkanı Mustafa Kara geri dönüyor. İcraatlarıyla esnafa büyük katkılar sağlayan Başkan Kara, yeni dönem adaylığını basın toplantısıyla açıkladı. 1999-2010 yılları arasında başkan olduğunu ve son seçimde aday olmadığını hatırlatan Başkan Kara, oda üyesi meslektaşlarının ısrarlı istekleri ve yarım kalan projelerini tamamlamak için aday olduğunu söyledi.

‘’ Hizmetlerimiz Takdir Edildi Taklit Edilemedi’’

İzmir Mobilyacılar Odası’nın Efsane Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara kentte mobilya sektörünün en yoğun olduğu Karabağlar ilçesinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kara’nın yanısıra çok sayıda mobilyacı ve basın mensubu katıldı. Yapılan toplu kahvaltının ardından Efsane Başkan Kara, İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkan adaylığını açıkladı. Kara, ‘’ Yüzlerce mobilyacı arkadaşımızın takdiriyle tam 11 sene İzmir Mobilyacılar Odası Başkanlığı yaptım. Onbinlerce vatandaşımızın desteğiyle 5 yıl Karabağlar Belediyesi Meclis Üyeliği ve Esnaf Komisyonu Başkanlığı görevlerimi yerine getirdim. Uluslararası piyasalardan alım heyetleri getirdik. Libya’ya gemiler dolusu mobilyayı İzmir’den yükledik. Üyelerimizin sağlıkları için hastanelerle cazip protokoller imzaladık. Oda bünyemizde ambulans çalıştırdık. Finansman kuruluşlarının uygun şartlarda esnafımıza destek vermesini sağladık.’’ dedi.

‘’Doğru İnsanın Sırtı Yere Gelmez’’

Mobilyacı esnafın gerçekleri görebilecek kadar zeki olduğunu belirten Başkan Kara, ‘’ Biz, bizden sonraki oda yöneticilerinin bizden daha iyi hizmet sunmalarını çok isterdik. Oda üyelerimizin beklentileri aradan geçen 8 yılda karşılanmadı. 15 Temmuz’un ardından bizden görevi devralan Başkan yurtdışında Pensilvanya’da olduğu iddia ediliyor. Başkan vekili nerede bilen yok. Yedeklerden kurulu bir yönetim , odamızı yönetmeye çalışıyor. Kendileri de yapamadıklarının farkında. Bu gerekçe ile oda üyelerimiz beni göreve çağırdı. Kısa zamanda odamızı eski saygın hizmet veren bir kuruluş haline getiririz. Oda binası ve esnafımıza yeni sanayi yeri sözümdür.’’ şeklinde konuştu.

AYRINTILAR GELECEK...

YORUMLAR

  • 0 Yorum