Reklam

EGEBETA'dan gayrimenkule yatırım

Türkiye'de 55 ilde 500 partner firmayla hizmetlerini sürdüren EGEBETA ailesi, Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer'in atılım kararıyla gayrimenkul danışmanlığı sektörüne hızlı giriş yapacak...

EGEBETA'dan gayrimenkule yatırım

Türkiye'de 55 ilde 500 partner firmayla hizmetlerini sürdüren EGEBETA ailesi, Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer'in atılım kararıyla gayrimenkul danışmanlığı sektörüne hızlı giriş yapacak...

EGEBETA'dan gayrimenkule yatırım
09 Eylül 2014 - 19:22

Otomatik kapı ve panjur sektöründe 21 yılı geride bırakan ve 2 yıl önce İzdep'de hizmete açtığı Otomasyon Yapı Market ile hedef büyüten Egebeta, gayrimenkul danışmanlık şirketiyle yeni bir sektöre daha adım atıyor. Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Alişer, ekim ayında yaşama geçirecekleri Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı şirketi ve www.izmirinsaatborsasi.com ile hizmet alanlarını genişleteceklerini ve sektörde önemli bir boşluğu dolduracaklarını söyledi. Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile Türkiye'de benzeri olmayan bir sistemle residans, konut ve arsa satışı gerçekleştireceklerini kaydeden Gafur Alişer, 500 metrekarelik bir showroom alanında bölgedeki prestij projelerinin maketlerini tek çatı altında sergileyeceklerini, geniş bir gayrimenkul ve proje yelpazesi sunacaklarını dile getirdi.

YATIRIM KARARI ALINDI

Alanında uzman bir kadroyla hizmet vereceklerini kaydeden Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer sözlerini şöyle sürdürdü: “Egebeta olarak yıllarca hizmet verdiğimiz müteahhit dostlarımıza ‘başka neler sunabiliriz' diye düşündük ve bu alana yatırım kararı aldık. 20 yılda güvene dayalı bir ilişkiyle bugün sayıları 20 bine yaklaşan kayıtlı müşterimiz var. Bu sayede güçlü bir referans listesiyle işe başlayacağız. Residans, özel site, konut ve büyük arazilerin satışı konusunda danışmanlık hizmeti vereceğiz. İzmir ve bölgedeki çok önemli müteahhit firmalarla görüşme halindeyiz. Müteahhit firmalar, bize kendi projelerinin bir buçuğa bir buçuk metrelik maketlerini gönderecekler. Showroom veya fuar mantığıyla prestij projelerinin lansmanını yapacağız. Her maketin yanında tanıtım filmini gösteren bir ekran olacak. Dileyenler projenin, kroki, teknik özellik, konum ve yerini öğrenebilecek.”

ÖZEL BİR SİSTEM KURULUYOR

Başlangıç olarak İzmir, Aydın ve Manisa illerinde yoğunlaşacaklarına dikkat çeken Alişer, “Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı’nın Genel Koordinatörlüğü’nü ağabeyim Cevdet Alişer yürütecek. Sektörde yelpaze genişledikçe bazı güven sorunları yaşanabiliyor. Bunun önüne geçecek önlemler aldık. Güvene dayalı bir sistem oluşturduk. Firmamız kendi kadrosuyla bugüne kadar otomasyonda verdiği satış güvencesini, gayrimenkulde de sağlayacak özel bir sistem kuruyor” diye konuştu.

TÜRKİYE'DE BENZERİ YOK

Gafur Alişer, 50'ye yakın özel projenin aynı anda gerek görsel, gerek tanıtım filmi, katalog ve maketleriyle 500 metrekarelik showroomda, Egebeta'nın kendi personeli ve uzman danışmanlarıyla tanıtılacağı bu kopseptin, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe Türkiye'deki ilk uygulama olacağını söyledi. Alişer, konut projelerinin yanı sıra; büyük arazilerin satışını da gerçekleştireceklerine değinerek, yıllardır edindikleri deneyimler ve bilgilerin ışığında İzmir'i ilçe ilçe tanıdıklarını, arsa almak isteyen yatırımcılara ışık tutacaklarını söyledi. Yurtdışında İzmir'e yatırım yapmak isteyen firmalara yönelik de çalışmalar yürüteceklerini söyleyen Gafur Alişer, organize sanayi bölgelerine yönlendirme yapacaklarını vurguladı.

İNŞAAT LOKOMOTİF SEKTÖR

İnşaatın, birçok farklı iş kolunu besleyen lokomotif bir sektör olduğunu anlatan Gafur Alişer,“Müteahhitlik yapmayacağız. Müteahhit ve yatırımcılara danışmanlık yapacağız. Egebeta Gayrimenkul, bu sektörde tamamlayıcı bir unsur olacak. Firmaların hem proje satışını gerçekleştireceğiz; hem de onlara otomasyon, cephe profilleri, alüminyum doğraması gibi yapı malzemeleri satışı ve teknik servis konularında çözüm ortaklığı sunacağız” dedi. (Ege'de Bugün)

İLK PROJE TRİYANDA EVLERİ

Türkiye'de gayrimenkul danışmanlığı sektöründe ilk kez uygulanan bir satış ve pazarlama konseptiyle dikkat çeken Egebeta Gayrimenkul, ilk danışmanlık anlaşmasını da İzmir'deki prestij projeleriyle tanınan Egesel İnşaat ile imzaladı.
Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Egesel İnşaat'ın yeni projesi Triyanda Evleri'nin bölgeye önemli değer katacağını, Egebeta Gayrimenkul'ün böyle önemli bir projenin satış ve pazarlaması konusunda tek yetkili olacağını söyledi. Triyanda Evleri'nin kente yakınlığı ve sosyal olanaklarıyla dikkat çektiğini kaydeden Alişer, Egesel İnşaat ile işbirliği yapmaktan ötürü büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

AY SONUNDA HİZMETTE
Triyanda Evleri için Scala Ofis tarafından özel bir Satış Ofisi dizaynı hazırlandığını belirten Gafur Alişer, bu özel tasarımlı ofisin Eylül ayı sonunda hizmet vermeye başlayacağını hatırlattı. 1995 yılından bu yana inşaat sektöründe olduklarını belirten Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin de, Egebeta Gayrimenkul Danışmanlığı ile Torbalı Ayrancılar'da yapımı devam eden Triyanda Evleri'nin satışı konusunda işbirliğine gittiklerini dile getirdi.

Torbalı'da hayata geçiriliyor
Egesel İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meltem Şahin 30 bin metrekare alan üzerinde toplam 317 adet konutun yer aldığı Triyanda Evleri projesinin birçok özelliğiyle dikkat çektiğini belirtti.

YÜZDE 77'Sİ YEŞİL ALAN
Şahin, "Projemizde yeşil alanlara özel bir önem verdik. Triyanda Evleri'nin yüzde 77'si özel peyzajla ayrılmış yeşil alanlardan oluşuyor. Ev sahiplerine çok amaçlı spor sahası, açık hava sineması, market, cafe, bin metrekarelik kapalı fitness salonu, çocuk oyun parkları, yürüyüş parkurları, yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi ve açık otopark alanı gibi birçok olanak sunuyoruz" diye konuştu.
Egesel'in müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olduğunu vurgulayan Şahin, Triyanda Evleri'nde bütün detayları titizlikle tasarladıklarını, konutlarda, doğalgaz merkezi sistem, ankastre ocak, fırın, davlumbaz ve multisplit klimalar bulunacağını söyledi. Triyanda Evleri'nin ulaşım olanaklarıyla da dikkat çektiğini belirten Şahin, projenin İZBAN ve çevre yoluna 5 dakika, Torbalı merkeze 15 dakika, havalanına ise 10 dakika mesafede yer aldığını belirtti. (Yeni Asır)


YORUMLAR

  • 0 Yorum