Reklam

Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingi konuşması

Erdoğan konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'na "Çanakkale şiiri olmalı herhalde" demesini eleştirdi.

Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingi konuşması

Erdoğan konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'na "Çanakkale şiiri olmalı herhalde" demesini eleştirdi.

Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingi konuşması
01 Ağustos 2014 - 18:52

Erdoğan konuşmasında Ekmeleddin İhsanoğlu'nun İstiklal Marşı'na "Çanakkale şiiri olmalı heralde"demesini eleştirdi. "'Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı. Bu adamın da nasıl yalan söylediği de ortaya çıktı. Bu Prof bir de. Bugün kalkmış diyor ki beyit okudum. Ey profesör bu beyit değil değil kıta. Beyit iki mısradan oluşur sen daha bunu öğrenememişsin ya... Senin her yerin profesör olsa ne olur? Şimdi bizim gençler buna İstiklal Marşı ve Safahat gönderiyor. Neyse 10 Ağustos'tan sonra bol bol vakti olur.'' dedi.

''RABBİM ZULÜM GÖREN KARDEŞLERİMİZE SABIR VERSİN''

''Irak'ta hergün onlarca kardeşimiz hayatını kaybediyor. Mısır'da, Libya'da kardeşlerimiz zor günler geçiriyor. Bütün bunların üzerine İsrail, Ramazan ayında Gazze'ye saldırı başlattı. Ramazan demedi, Kadir Gecesi demedi, hatta Ramazan Bayramı demedi çocukları öldürmeye devam etti. 1400 kişiyi şehit etti. Rabbim islam coğrafyasında zulüm gören her bir kardeşimize sabır versin. ''

''GAZZE'YE YARDIM ETMEMİZ HERKESİ RAHATSIZ ETTİ''

Kardeşlerim bizim Gazze'yle ilgileniyor olmamız dışarda olduğu kadar içerde de herkesi rahatsız etti. Bizim İsrail'e katil dememiz dışarıda birilerini rahatsız etti.

Kahramanmaraş sen bu pensilvanya örgütüne gereken cevabı verdin. Allah sizlerden razı olsun.

Şu anda da Gazze'deki katliamın üstünü örtmek için ellerinden geleni yapıyor. CHP suriye'de eli aknlı zalim rejimi Esed'i destekliyor. Eli kanlı katili destekliyor.

Orta Doğu'nun, Balkanların, Kafkasların umudu sizlersiniz. Bütün mazlum topluluklar yüzlerini bize döndüler. Bombardıman altındaki Gazze'de TİKA, Kızılay, AFAD, AA, TRT'mizle biz varız. Irak'ta dost eli olarak biz varız.

''O ÇOCUKLAR GİTSİNDE MONŞER ADAYINIZ İSTİKLAL MARŞINI ÖĞRETSİNLER''

'Ne diyordu Bahçeli, andımızı kaldırdık ya, çocukları toplayıp kapımızın önünde andımızı okutacakmış. Şimdi ona diyorum ki; o çocuklar gitsinlerde sizin Monşer adayınıza İstiklal Marşını öğretsinler

''ŞİMDİ BİR DE ÇARKÇI EKMEL ÇIKTI''

Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı. Bu adamın da nasıl yalan söylediği de ortaya çıktı. Bu Prof bir de. Bugün kalkmış diyor ki beyit okudum. Ey profesör bu beyit değil değil kıta. Beyit iki mısradan oluşur sen daha bunu öğrenememişsin ya... Senin her yerin profesör olsa ne olur? Şimdi bizim gençler buna İstiklal Marşı ve Safahat gönderiyor. Neyse 10 Ağustos'tan sonra bol bol vakti olur.

Ey Bahçeli İstiklal Marşı'nı bile bilmeyen bir adayı sen MHP'li kardeşlerime nasıl kabullendireceksin?

''BAHÇELİ SENİN İŞİN ÇOK ZOR''

Şimdi bizim gençler buna İstiklal Marşı ve Safahat gönderiyor. Neyse 10 Ağustos'tan sonra bol bol vakti olur.Bahçeli senin işin çok zor. Bir yola girdin çıkamıyorsun da! Ey Bahçeli sen bunun hesabını bu dünyada da vereceksin öteki dünyada da. Ben senin düştüğün seviyeye düşmem. Ben Kahramamaraşlı Necip Fazıl'ın lafıyla cevap verirdim ama o cevabı da vermeyeceğim"

''MİLLİYETÇİLİK ÜLKESİNE HİZMETLE OLUR''

Milliyetçilik ülkesine hizmetle olur. Bu MHP IMF'ye 23.5 milyar dolar borç yaptı. Bunu biz kapattık. Kim milliyetçi kim ülkesini seviyor? CHP'nin arkasına takılarak, Pensilvanya'nın peşinden giderek milliyetçilik olmaz.''

Nurdağı'ndan maraşa hızlı tren hattı proje çalışması bitiyor. Maraşıda hızlı trenle buluşturuyoruz. Bizim hizmet sevdamız askla bitmeuyecek biz size sevdalıyız. Biz dertliyiz dertli bizim derdimiz bu millete hizmet etmek. İnşallah dev projelerle devam edeceğiz.

10 Ağustos herhangi bir tarih değil sıradan bir tarih değil. 10 Ağustos'tan sonra Tükkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Sandıklarda tarih yazılacak. Onun için sizlerden ricam sandıklara muhakkak gidin. Yeni Türkiye'nin kuruluşu için mutlaka oy kullanın. Çünkü söz milletin karar milletindir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum