Reklam

Erkan Sevinç yazdı...

BU MESELE BİTMEZ

Erkan Sevinç yazdı...

BU MESELE BİTMEZ

Erkan Sevinç yazdı...
15 Şubat 2024 - 10:23

Tam da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir adaylarını tanıtacağı gün böyle yazı yazılır mı? Konu memleket meselesi ise yazılır.

Ne diyor mevcut İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Başarılı olmak zorundayız. Çünkü bu bir memleket meselesi. Bu memlekette şikayet ettiğimiz ne varsa değiştirmek bizim boynumuzun borcudur. Buna tarımdan başladık. Başka bir tarımın mümkün olduğunu tüm Türkiye'ye gösterdik”

Memleket Meselesi konusu sadece tarımla sınırlı da değil. Sadece İzmir’le de sınırlı değil. Adeta bir Türkiye projesi. Turizmden eğitime, ekonomiden dış İlişkilere kadar.

Soyer körfezin temizlenmesi için 405 milyon euro yani 13 milyar TL’lik bir uluslararası yatırım finansmanını İzmir’e kazandıran bir başkan. Kentte ulaşım başta olmak üzere hizmetler için kaynak bulan bir başkan.

Partisi tarafından aday gösterilmeyince başkanın en yakınındaki isimler, ciddi maddi destek verdiği medya kuruluşları hemen 180 derece dönüverdiler. Zaten 5 yıl boyunca bilemediği konular arasında kimlerle yürümesi gerektiği ön plandaydı.

Ama şu cümleyi aklınızın bir kösesine kazıyın. “Yeni yönetim tarafından Tunç Soyer’in üstü çizildi “ tamam da Soyer bitti mi?

Nasıl ki ülkenin sorunları bitmez yani memleket meselesi bitmez Soyer de bitmez.

Yerel seçimler sonucu yeni dengeler çerçevesinde CHP üst yönetiminde genel başkanlık dahil önemli görevler alabilir.

31 Mart seçimlerinde CHP den belediye başkanı olacaklara benden naçizane tavsiye..

“Bitti gitti” deyip Soyer’i yok saymasınlar.

Sonra çok çile çekerler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum