Reklam

Hayırsever aile...

Renk Oto Yönetim Kurulu Başkanı Necat Kavak ve kardeşleri yıl boyu yaptığı hayırlara mübarek ramazan ayında da devam ediyor.

Hayırsever aile...

Renk Oto Yönetim Kurulu Başkanı Necat Kavak ve kardeşleri yıl boyu yaptığı hayırlara mübarek ramazan ayında da devam ediyor.

Hayırsever aile...
12 Temmuz 2014 - 11:26

Yoksul aileleri araştırarak evlerini tespit eden Kavak ailesi gerek kendileri gerekse aracılar vasıtasıyla 2 bin aileye gıda paketi sağlayarak ellerinden geldiğince yardımda bulundu. İçlerindeki hayır ateşi sönmeyen aile, ayrıca Gaziemir Renk Oto plazada 300'e yakın konuğu iftar yemeğinde en iyi şekilde ağırlıyor.

Necat Kavak ile yaptığım sohbette "hayır yapmaya doymuyorsunuz, hikmeti nedir" soruma karşı "Salih ağabey dünya malı dünyada kalır. Allah'a şükür kardeşlerimle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz, Rabbim bize güç kuvvet veriyor, kazanıyoruz ve kazandıklarımız bir kısmını hayır işlerinde harcıyoruz. Babamızın, yakınlarımızın sizlerin ölmüşleri hayrına olmasını diliyoruz" cevabını verdi.

Necat Kavak dostumdur, onu kırmam mümkün değil. Yaptığımız sohbeti kamuoyunu bilgilendirmek adına yazacağımı söyledim kendine. O da "özel ricada bulunarak yayınlamamı, yaptıkları hayrın Allah ile aralarında kalması, reklama dönüşmemesi gerektiğini" dile getirdi. Dediğim gibi Necat Kavak dostumdur; lakin bu konuda istediğini yapmam mümkün değil. Bu haberi özellikle yapma gereği duydum. Belki yurdumuzda yaşayan iş adamlarına örnek olur; emsal teşkil eder diye düşündüm...

Gazetem İzmir ailesi olarak kamu yararına işler yapan herkesin yanında daima yer alacağız...

YORUMLAR

  • 0 Yorum