Reklam

İMAF İftarda Buluştu

İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Buca Kaynaklar'daki Sahra Sultan Düğün Salonu'nda düzenledikleri iftar yemeğinde Mardinlileri bir araya getirdi.

İMAF İftarda Buluştu

İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Buca Kaynaklar'daki Sahra Sultan Düğün Salonu'nda düzenledikleri iftar yemeğinde Mardinlileri bir araya getirdi.

İMAF İftarda Buluştu
20 Haziran 2017 - 11:47

Gazetem İzmir / Buket Karaldı - İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Ayı sebebiyle İzmir'de yaşayan Mardinlileri bir araya getirmek için iftar programı düzenledi. Buca Kaynaklar'daki Sahra Sultan Düğün Salonu'nda gerçekleşen program ilahi dinletileriyle başladı. Programa Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Buca Belediye Başkan yardımcısı Murat Işık, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı Rasim Kahraman, İzmir Mardinliler Vakfı Onursal Başkanı Hacı Aziz Bedir, Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, Anadolu Birliği Derneği Onursal Başkanı Koç Ali Al, Mardin Ömerli Anıttepe Derneği Başkanı Seyfi Dağ, Mardin Köy Derneği Başkanları, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve İzmir Mardinliler Federasyonu üyeleri katıldı.

BAŞKAN TUNÇ: BİRLİĞİMİZİN PEKİŞTİĞİ BUGÜNDE...

İftara katılan misafirlerle birlikte oruç açılması sonrası teşekkür konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Beşir Tunç hemşerilerine hitap etti. Birlik ve beraberliklerini pekiştirme amacıyla bir araya geldiklerine vurgu yapan Tunç sözlerine şöyle devam etti: "Çok kıymetli misafirler, İzmir Mardinliler Federasyonu Yönetim Kurulu olarak düzenlediğimiz iftar programında bizleri yanlız bırakmadığınız için çok mutluyuz. Sizlerle birlikte olmak bizim için son derece anlamlı. Hepinize çok teşekkür ediyor, tutuğumuz oruçların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde babamı kaybettim, bu anlamda başta rahmetli babamın ve tüm babaların, baba adaylarının babalar gününü kutluyorum. Birliğimizi pekiştireceğimiz bugünde benden önce federasyonda görev alan başkanlarımızı da yanımda görmek istiyorum, sahneye gelirlerse beni mutlu ederler."

BAŞKANLARDAN BİRLİK MESAJI

Beşir Tunç'un daveti üzerine sahneye çıkan federasyon kurucu genel başkanı Mehmet Salih Pehlivanoğlu, Mehmet Şakin Imrak ve Ferhan Ademhan'da görevde olan Beşir Tunç'a başarı dileyerek iftar programına katılanlara teşekkür etti.

ADEMHAN: BU BİR BAYRAK DEĞİŞİMİDİR

Beşir Tunç'un başkanları sahneye davetinde söz verilen İzmir Mardinliler Federasyonu Geçmiş Dönem Genel Başkanı Ferhan Ademhan "bu birlikteliğin içinde yer almak bizim için mutluluk verici. Görevler geçicidir, bu bir bayrak değişimidir. Bizler elimizden geldiğince hemşerilerimize bir şeyler katmaya çalıştık, şimdi sıra Beşir Tunç başkanda. Ona bu zorlu görevinde tekrar kolaylıklar ve başarılar diliyor, bu birlikteliğimizin bozulmamasını temenni ediyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum