Reklam

İşte AK Parti'nin Yeni MKYK Listesi

MKYK'ya Ege'den 6 isim girdi

İşte AK Parti'nin Yeni MKYK Listesi

MKYK'ya Ege'den 6 isim girdi

İşte AK Parti'nin Yeni MKYK Listesi
22 Mayıs 2016 - 15:47

AK Parti'de İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın tek genel başkan adayı olarak girdiği olağanüstü kongrede partinin en önemli organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nun (MKYK) asil üye adayları arasında Ege'den 6 isim yer aldı. İzmir Milletvekili ve Partinin Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, yine asil listede yer aldı. Bir diğer İzmir Milletvekili Hamza Dağ da yeniden asil üye adayı oldu. Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da bu dönem yeniden MKYK asil üye adayları arasında gösterildi. AK Parti'de MKYK asil aday listesine giren diğer Egeli yeni isimler ise, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olan Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş oldu.

KAYA YİNE YEDEK LİSTEDE

Geçtiğimiz kongrede MKYK yedek listesinde yer alıp sonradan asil üye olan İzmir Milletvekili Atilla Kaya bu defa da yedek listesinde yer aldı. Kaya, 25 kişilik yedek üye listesinin 24. sırasında yer aldı.

EGE'DEN 3 İSİM YER ALMADI

Geçtiğimiz kongrede MKYK'da yer alan ve daha sonra Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilen Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ bu defa MKYK aday listesinde yer almadı. Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de bu dönem MKYK listesinde yer almayan diğer bir Egeli oldu. Özdağ ve Erdem, partinin Siyasi Erdem ve Etik Kurulu'na aday gösterildi. Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Aydın Milletvekili Mehmet Erdem de bu dönem MKYK listesinde yer almayan diğer Egeli isimler oldu.

SÜREKLİ YİNE DİSİPLİN'DE

Öte yandan, İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, üyesi bulunduğu Merkez Disiplin Kurulu'na yeniden aday gösterildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum