Reklam

İzmir'den Mardin'e Uzanan Yardım Eli: İMGİAD'dan destek

İzmir merkezli Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Midyat ilçesine bağlı Acırlı ve Ortaca mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

İzmir'den Mardin'e Uzanan Yardım Eli: İMGİAD'dan destek

İzmir merkezli Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Midyat ilçesine bağlı Acırlı ve Ortaca mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

İzmir'den Mardin'e Uzanan Yardım Eli: İMGİAD'dan destek
15 Eylül 2024 - 11:36

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen bu organizasyon, her yaş grubuna uygun giyim, ayakkabı, kitap ve çanta gibi 1000 kişilik yardım malzemesini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Dağıtım sırasında köy halkının yüzlerinde beliren sevinç, organizasyonun ne kadar yerinde ve değerli bir çalışma olduğunu bir kez daha gösterdi.

Bu anlamlı proje, İMGİAD Derneği’nin kardeş derneği, Küçük Dokunuşlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği işbirliğiyle, hayırsever iş adamı Seyfeddin Alpsoy’un sponsorluğunda gerçekleşti. Projeye büyük katkılar sunan Alpsoy ve yerel yöneticiler, yapılan yardımlarla birlikte büyük bir mutluluğa vesile oldular.


Dernek Başkanı Ebru Tokgöz, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Küçüklüğümden beri içimde bir Mardin aşkı vardı. Başkan Yardımcımız Yusuf Dalbaşı ile birlikte İzmir ve Mardin arasında bir sevgi köprüsü kurmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. İnsanların yüzlerinde gördüğümüz mutluluk, yaptığımız çalışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi.”

Tokgöz, kampanyaya destek veren tüm gönüllü ve destekçilere de teşekkürlerini ileterek, yardımlaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. Yardım malzemelerinin toplanmasında dernek üyelerinin büyük emeği olduğunu vurgulayan Tokgöz, Midyat’taki organizasyona destek veren Midyat Turabdin Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Süleyman İŞ, Midyat Kaymakamı Ömer Faruk ÖZDEMİR, Hayırsever işadamı Seyfeddin ALPSOY, Acırlı Mahallesi Muhtarı Arafat AKDOĞAN ve Ortaca Mahallesi Muhtarı Edip ASLAN'a da teşekkür etti.


Ebru Tokgöz, Mardin ve Midyat’a olan sevgilerinin sadece bu projeyle sınırlı kalmayacağını, gelecekte de benzer yardım kampanyalarının süreceğini belirtti. Yardımlaşmanın, toplumsal bağları güçlendirdiği gibi bireylerin kalplerine de dokunduğunu ifade eden Tokgöz, küçük bir dokunuşun büyük mutluluklar yaratabileceğini bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

Tokgöz; "Bu organizasyon, toplum içinde dayanışma ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Yardım etmek, yalnızca ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokunmakla kalmıyor, yardımı yapanların da iç dünyasını zenginleştiriyor." Dedi.

İMGİAD Derneği Başkanı Erdal Ataklı, " Kardeş derneğimizi böyle bir projeyi gerçekleştirdiğinden dolayı kutluyorum. Umarım el birliğiyle çok daha fazla yardım severin kalbine dokunabiliriz. Böyle zamanlarda birlik ve beraberlik içinde olmak çok önemli. Hep birlikte, titizlikle çalışarak, yardıma muhtaç kişilere bir nebze olsun destek olmak istiyoruz." dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum