Reklam

İzmirli STK Üyeleri'nden Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç'a Ziyaret: "Kayseri'de de Olsan Yanındayız

İzmirli STK Üyeleri'nden Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç'a Ziyaret: "Kayseri'de de Olsan Yanındayız

İzmirli STK Üyeleri'nden Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç'a Ziyaret:
17 Mart 2021 - 17:06

Gazetem İzmir / Yusuf ERKEK- İzmir’deki birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında görevli heyet eski Karabağlar ve Buca Kaymakamı olan hâlihazırda Kayseri Vali yardımcılığı görevini yürüten Mehmet Sadık Tunç’u ziyaret etti. Ziyarette bulunan heyet içerisinde yer alan İzmir Konfederasyonu Genel Sekreteri Beşir Tunç Konfederasyon bünyesinde bulunan 36 federasyon 386 dernek temsilcisinin kararıyla İzmir’de pandemi ve deprem koşullarında öne çıkan, büyük emek veren kişilere verilmesi kararlaştırılan ödüle layık görülenler arasında bulunan Kayseri Vali Yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’a plaketini takdim etti.

KAYSERİ’DE DE OLSAN YANINDAYIZ

Vali yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’a yapılan ziyaret hakkında gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Erkek'e açıklamada bulunan İzmir Konfederasyonu Genel Sekreteri Beşir Tunç “Sayın valimize olan saygı ve sevgimizden dolayı kendisini ziyarete geldik. Daha önce 36 federasyon 386 dernek temsilcimizin kararıyla İzmir’de pandemi ve deprem koşullarında öne çıkan, büyük emek veren kişilere plaket verilmesi kararlaştırılmıştı. Sayın valimizin imkanı olmamasından dolayı İzmir’deki törene kendileri katılamadığı için kıymetli eşleri bizi yalnız bırakamamıştı. Ben de İzmir Konfederasyonu Genel Sekreteri olarak ziyaret heyetinde yer aldım ve Sayın valimizin plaketini kendisine takdim ettim, İzmirli vatandaşlarımızın, STK temsilcisi arkadaşlarımızın selamlarını ilettim, Kayseri’de olsalar bile her daim yanlarında olduğumuzu hatırlattım. Kendisi de ziyaretten dolayı çok memnun oldu, İzmirli vatandaşlarımıza selamlarını iletti” diye konuştu.



ZİYARET HEYETİNE KİMLER KATILDI?

Kayseri Vali yardımcısı Mehmet Sadık Tunç’a ziyaret eden heyetin içerisinde “Beşir Tunç, Şakin Irmak, Seyfi Dağ, Nihat Baran, Halim Çelik, Beşir Daş, Beşir Çoban, Hasan Uzunkaya, Kemal Dağtekin, Şehmuz Yalçın, Serdar Kuçhan, Ata Dilek, Mikrop Hikmet ve İbrahim Kılınç yer aldı.










YORUMLAR

  • 0 Yorum