Reklam

Karabağlar örgütünden Manduz'a tepki

Büyük çoğunluğun çatı adaya karşı olduğu izmir'de, CHP karabağlar ilçe başkanının çatı adaya yardım için üyelere hesap numarası yollaması tepki topladı.

Karabağlar örgütünden Manduz'a tepki

Büyük çoğunluğun çatı adaya karşı olduğu izmir'de, CHP karabağlar ilçe başkanının çatı adaya yardım için üyelere hesap numarası yollaması tepki topladı.

Karabağlar örgütünden Manduz'a tepki
16 Temmuz 2014 - 10:31

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ismiyle örgütün mesaj sisteminden üyelere çatının cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na yardım sağlamak amaçlı IBAN numarasının kısa mesajla gönderilmesi üyelerden tepki aldı. Tepki toplayan mesajda "Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde yürütülecek olan seçim kampanyasında adayımız Sn. E. İhsanoğlu'na maddi katkıda bulunmak isteyen partililerimiz için hesap bilgileri şu şekildedir. Ekmelettin Mehmet İhsanoğlu, Ziraat Bankası Ankara Mithatpaşa Şubesi. IBAN TR: 6900010012626882 Polat Manduz İlçe Bşk. " deniliyor. İlçe Başkanlığından dağılan mesajın üzerinden dakikalar geçtikten sonra Karabağlar bölgesiyle yakından ilgili olan gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek'in telefonuna, gazetemizin mail adresine CHP'liler tarafından yüzlerce şikayet yağdı. İsimleri bizde saklı olan mail sahiplerinin şikayetleri başlıca şöyle: -Artık yeter! Biraz az yesinler de tabana sormadan başımıza çökecek çatıyı oluşturanlar yardım etsinler. Bu kadar da olmaz ki! -Bizden para istemeden önce hakkımızı iade etsinler bence. CHP para kopartma sistemine mi döndü anlayamıyorum... -Elim kırılsaydı da oy vermeseydim. CHP'nin adayına bak. Utanmadan para dileniyorlar. İzmir basını uyan duyarsız kalma! -Adayımız diğer adaylara para yardımı yapıyor bizim başkan da bizden para talebinde bulunuyor. Be ne perhiz bu ne lahana turşusu? -Eyyy CHP'liler nereye sürükleniyoruz biz böyle? İlçe başkanımız garibandan para talep edeceğine, bazılarına şirinlik yapmak için uğraşacağına üyeleriyle görüş alışverişi yapsa iyi olacak. İstemediğimiz adaya para dileniyorsunuz birde. Ayıp çok ayıp! -Gazetem İzmir, Polat Manduz'un milletvekilliğini garantilemek için elinden geleni yaptığını daha önce söyleyen oldu mu sana? Ama bence ilçe kongresini bile kazanamayacak :)

YORUMLAR

  • 0 Yorum