Reklam

Karşıyaka'da çiçekli meclis

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Ağustos ayı meclis toplantısı öncesi Zabıtalar Haftası nedeniyle zabıtalara çiçek verdi...

Karşıyaka'da çiçekli meclis

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Ağustos ayı meclis toplantısı öncesi Zabıtalar Haftası nedeniyle zabıtalara çiçek verdi...

Karşıyaka'da çiçekli meclis
01 Ağustos 2014 - 22:14

Gazetem İzmir / Çağla Vural - Karşıyaka Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ağustos ayı meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.
Toplantı öncesinde Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar Zabıtalar Haftası olması sebebi ile zabıtalara çiçek takdim etti. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Başkan Akpınar, zabıtalar haftası sebebiyle zabıtaların gününü kutladığını, geçen haftalarda hayatını kaybeden Tiyatrocu Çolpan İlhan’a Allahtan rahmet dilediğini ve gelecek hafta basın özgürlüğü haftası olması nedeniyle gazetecilerin de gününü kutladığını dile getirdi.


Sözlerine gerçekleştirdikleri projelerle devam eden Akpınar “İzmir’de ilk kez hayata geçirdikleri Mama dönüşüm kutuları sayesinde can dostlara hem su hem de mama ihtiyacını aynı anda karşıladıklarını hem de geri dönüşüme katkı sağladıklarını, geçen Ramazan ayında halkla birlikte hem sahur hem de iftarlar yaptıklarını bildirdi.
Kitap okuma alışkanlığını özendirmek için Karşıyaka’nın farklı noktalarına ödünç kitap stantları kurduğunuda” söyleyen Akpınar, yeni başkan olduğunu aynı zamanda yaşadığı kenti seven ve gelecek kuşaklara daha sağlıklı bir yer bırakmak için 7/24 çalışacağını ifade etti.

Açılış konuşmasından sonra ise, Belediye başkanı ve meclis üyelerince gündeme ilave edilmesi istenen önergelerin görüşüldü.


Başkanlıktan gelen ve meclis üyeleri tarafından verilen önergelerin görüşülmesi, gündemde bulunmayan komisyon raporlarının gündeme ilave edilerek görüşülmesi, komisyonlardan gelen raporların görüşülmesi gerçekleştirildi. Daha sonra ise dilek ve temenniler görüşülerek toplantı sona erdirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum