Reklam

Kılıçdaroğlı İzmir'deki "o genci" istiyor

Parti kanaat örgütlerinin yakinen takibe aldığı genç siyasetçilerden Bahadır Koçak'ın blok listede yer alabileceği gündeme damgasını vurdu.

Kılıçdaroğlı İzmir'deki "o genci" istiyor

Parti kanaat örgütlerinin yakinen takibe aldığı genç siyasetçilerden Bahadır Koçak'ın blok listede yer alabileceği gündeme damgasını vurdu.

Kılıçdaroğlı İzmir'deki "o genci" istiyor
03 Eylül 2014 - 14:14

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı yaklaşırken, Parti Meclisi üyeliği için her gün yeni isimler gündeme geliyor. Bu isimler arasında her geçen gün rekabet sürerken genel merkez yönetiminden çok Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun listeleri dizayn edeceği konusu netleşti.

Bu isimler arasında Hüsamettin Cindoruk, Tansel Çölaşan, Şirin Payzın, Utku Çakırözer ve Alper Demirbaş oldu. Prof. Dr. Demirbaş ise kendisine getirilen teklifi kabul etmediğini açıkladı. Saadet Partisi çalışmalarını İzmir, İstanbul, Ankara ve Ege bölgesinde yaygın bir çalışma içerisinde sürdüren Bahadır Koçak'ın Kılıçdaroğlu tarafından yakın takibe alındığı, kurmaylarına bu genç siyasetçiyi parti meclisinde istiyorum mesajı verdiği söyleniliyor.

Konuyla ilgili Açıklama yapmayan Bahadır Koçak “diyebileceğim tek şey bu yaklaşım beni onure etmiştir. Bugüne kadar CHP bayrağını ulus ve millet çatısı altında Cumhuriyet ve Atatürk ilke ve inkılapları altında taşımaya çaba gösterdim, göstermeye de devam edeceğim. Ülke bütünlüğü ve dirliği için 81 vilayet dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin dayanışma ve kardeşlik mesajları vererek doğru bildiklerimden ve tecrübelerimden halkın arz ve taleplerinden ödün vermeden çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. CHP büyük bir ailedir. Her bir birey de bu ailenin yapı taşlarını oluşturur. Aile içinde elbette çok seslilik olacaktır, bizde küsüp gitmek, ben olmazsam olmaz zihniyetiyle bireysel sevda gütmek olmaz. Kolonu sağlam olan binamızın bu süreçte elbette ki ufak tefek dekorasyonlara ihtiyacı olacaktır. Her geçen gün bilim teknik konusunda ilerleyen dünyada bizlerinde bu yeniliklere ayak uydurması, genç bireyleri saflara katmamızın zamanı gelmiştir. Parti meclisinde de amaç ve gayemiz CHP ve iktidar mücadelemize üretimine katkı sunmak için, parti tabanımızın sesini Parti Meclisi’ne taşımaktır” açıklamasını yaptı.

Eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun ise, CHP'den gelen teklife 48 saat içinde cevap vereceği ifade edildi.

PARTİ MECLİSİNE GENÇ BİREY ŞART "O GENÇİ İSTİYORUM"

CHP'de kulislerde yer alan bir diğer isimse İzmir'den yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye meclis üyesi olarak çalışmalarını sürdüren parti kanaat örgütlerinin yakinen takibe aldığı genç siyasetçilerden Bahadır Koçak'ın blok listede yer alabileceği gündeme damgasını vurdu. Koçak yerel seçimlerde genel merkez yönetim ve kadrosuna anket çalışmalarını sunmuş, sıkıntılı bölge çalışmalarıyla kaybedilecek ilçeleri önceden bilmiş, kadrolaşma oluşumundan çok CHP İzmir'de ahbap çavuş ilişkilerine dayalı bir belirlemeyle hezimet yaşanacağını gündeme taşımıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum