Reklam

Küstah NATO’ya baskomutan tokadı

Her fırsatta Türkiye’yi hedef tahtasına koyan dış güçler, son oyununu NATO üzerinden oynadı. Atatürk ve Cumhurbaşkanı’nı tatbikat adı altında hedef gösteren kirli ellere yanıt Erdoğan’dan geldi

Küstah NATO’ya baskomutan tokadı

Her fırsatta Türkiye’yi hedef tahtasına koyan dış güçler, son oyununu NATO üzerinden oynadı. Atatürk ve Cumhurbaşkanı’nı tatbikat adı altında hedef gösteren kirli ellere yanıt Erdoğan’dan geldi

Küstah NATO’ya baskomutan tokadı
18 Kasım 2017 - 09:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında, Norveç'teki NATO tatbikatında Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şahsının hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Erdoğan, şöyle konuştu: Dün, Norveç'te bir durum oldu. Düşman tablosu diye bir tablo koymuşlar ve Atatürk'ün ismi bir tarafta da şahsımın ismi var. Bu haber gelince Genelkurmay Başkanımız ve AB'den sorumlu bakanımız Kanada yolundan arayıp bilgi verdiler. Bu da NATO tatbikatı. 40 askerimiz var. Biz askerimizi çekme kararı aldık. Velev ki o hedefler kaldırılsa dahi 40 askerimizi çekin dedik. Gerekli bağlantıları yaptılar. Oyun başka.
Zaman zaman değişik yerlerde de bunlar yapıldı. Maalesef bunlar içimizde de var. Silahı güç olarak kabul ediyorsak o zaman bırakalım siyaseti.
Haktan daha güçlü bir şey olamaz.

KULAK ASMAYIN

Mesele memleket meselesi olduğunda arkadaşlarımız takdire şayan bir sadaketle hareket etmişlerdir. Sakın ha, dedikodulara, fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız. İnşallah 2019'da da bu çizgimize sıkı sıkıya sarılarak gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız.
Tek yapmamız gereken kendi içimizdeki birliği bağı güçlendirmektir. Önümüzdeki 1, 1.5 yılı iyi değerlendirdiğimizde hedefe ulaşmamamız için neden yok. AK Parti Genel Başkanı olarak ben sizlere güveniyorum. Türkiye çok zorlu bir mücadele yürütüyor. Daha dün Irak'ın kuzeyinde 2 askerimizi şehit verdik. Terör örgütünü sınırımızın her iki tarafında da rahat bırakmıyoruz. Son terörist imha edilene kadar bu operasyonlar devam edecek.

ACINACAK HALE GELİRSİNİZ

FETÖ ile ilgili davalar yavaş yavaş neticelenmeye başladı, elde edilen bilgiler ışığında yeni operasyonlar devam ediyor. Kökünden kazıyana kadar bize durmak yok. Asla ara vermek yok. Hangi kurumumuzda varsa, askerimizde, polisimizde, bakanlıklarımızda, yargıda nerede varsa temizlemeye devam edeceğiz. Onların inlerine girdik zaten. Hep söylüyorum acırsanız acınacak hale gelirsiniz.

DEAŞ'I İCAT EDEN KİMSE PYD'Yİ KURAN ODUR

İdlib operasyonu sürüyor. Türkiye, Rusya ve İran olarak ortak bir tutum geliştirme noktasında mesafe katettik. 22 Kasım'da Soçi'de bir araya geleceğiz. Afrin bizim için çok önemli. PYD'den temizlemesi gerekiyor. Amerika'nın Suriye krizi başladığından beri verdiği sözleri tutmaması hayal kırıklığı olmuştur. Obama kaç kere söz vermiş olmasına rağmen tutmamıştır. DEAŞ denilen örgüt bu örgütle mücadele ettiğini söyleyenler tarafından icat edilmiş bir katiller ordusudur. DEAŞ'ı icat eden kimse, PYD'yi kuran odur. Bu yüzden DEAŞ ile PYD'nin işbirliğini saygı ile karşıladıklarını söyleyenlerin aleni itiraflarından daha somut bir belge aramaya engel yoktur.


YORUMLAR

  • 0 Yorum