Reklam

Nike ile Sportif Bir Hayata Kapılarınızı Açabilirsiniz

Nike ile Sportif Bir Hayata Kapılarınızı Açabilirsiniz

Nike ile Sportif Bir Hayata Kapılarınızı Açabilirsiniz

Nike ile Sportif Bir Hayata Kapılarınızı Açabilirsiniz

Nike ile Sportif Bir Hayata Kapılarınızı Açabilirsiniz
03 Aralık 2023 - 14:39

Nike, ister profesyonel isterseniz amatör spor yapın ya da sporsuz bir hayatınız olsun her alanda sizin için tasarlanmış modellere sahiptir. Bu nedenle basketbol ayakkabısı ya da Nike mont seçeneklerini düşünebilirsiniz. Özellikle sportif yılbaşı için low ya da high Nike blazer tam size göre olabilir. Bu tarz modeller arasında seçim yapmak ve kendinize yakışan bir stil yaratmak için Sportive'de bulunan geniş Nike koleksiyonuna göz atabilirsiniz.

Sahalardan Dans Pistlerine Hayatın Her Alanında Nike Air Max

İlk olarak Nike basketbol ayakkabısı olarak tasarlanan Air Max o kadar çok tercih edildi ki marka farklı tasarımlara ve renklere sahip birçok modeli üretti. Basketbol ya da farklı salon sporları için tasarlanan modeller tercih edildikçe günlük hayatta da oldukça fazla tercih edildi. Özellikle taban destekleme ve yastıklama teknolojisi sayesinde Nike kadın ayakkabı seçenekleri arasında ilk sıraya yükseldi. Air Max gibi nefes alabilen ve ayak tarağını destekleyen Nike Air Monarch ise Nike Air modelleri arasında salon antrenman için doğru seçenek olarak öne çıkar.

 

Nike tech fleece teknolojisi ile üretilen modeller özellikle esneklik ve dayanıklılık arayanlar için önemli bir seçenektir. Özellikle sokak modası için ürünlerin sık bulunduğu Nike tech modelleri arasında Nike eşofman altı seçenekleri de bulunur. Polyester örgüye sahip modeller rahat kullanım sağladığı gibi retro bir hava katar. Günlük kullanım dışında antrenman için tasarlanan Dri-fit eşofman takımı modellerini de düşünebilirsiniz. Teri teninizden iten Dri-fit ile daha çabuk ısınabilirsiniz.

 

Markanın teknolojisinde ana hedef rahatlık ve dayanıklılık dışında çok yönlülük de bulunur. Salonda aktif spor yaparken ya da doğa yürüyüşlerinde de tercih edilebilir. Sportif kasım için oldukça farklı seçenekler sunar. Bunlar arasında aynı teknoloji ile üretilen Nike eşofman takımı modelleri de bulunur.

 

Nike Jordan İle Tarihi Yaşayabilirsiniz

 

Nike spor ayakkabı kategorisinde ürünler tasarlamaya başladığında bir NBA yıldızı ile tüm markanın geleceğinin değişeceğini tahmin edilmemiş olabilir. Ancak bu değişim, ikonik NBA yıldızı Michael Jordan ile gerçek oldu. Jordan için üretilen modeller yıllar geçtikçe o kadar çok tercih edilir oldu ki; marka alt markalar çıkarmak zorunda kaldı. Air de bunlar arasında ilk sırada yer alır. Nike krampon modelleri dışında her ürün grubunda Air imzasını görebilirsiniz.

 

Teknolojisi ile öne çıkan marka Air ile ikonik modellere de sahiptir. Eğer teknoloji dışında bu tasarımları tercih ederseniz Nike Air Jordan ya da Nike Court Vision modellerini

düşünebilirsiniz. Gerçek ve sentetik derilerden üretilen bu modeller üst seviye dayanıklılık ve şıklık sunar. Nike dunk gibi 1980'lerin ikonik çizgilerine sahip modeller son teknolojilerle üretildiği için rahat ve sportif yapıya sahiptir. Köpük orta taban sayesinde hafif yastıklama ancak hızlı tepki kapasitesine sahiptir. Delikli burun ile farklı bir havaya sahip modeller basketbol sahaları kadar sokak modasında da tercih edilir.

Ayakkabıdan Cekete Hayatın Her Yerinde Nike

Nike erkek ayakkabı ile başladığı spor giyim serüvenine dış giyim ve iç giyimi de katarak yüzlerce modeli tasarlar. Nike ceket ve Nike sweatshirt modelleri kullanım amacına göre farklı seçeneklere sahiptir. Gore-tex ya da therma-fit gibi yüksek teknoloji kullanılan modeller özellikle soğuk ve yağışlı havalarda tercih edilebilir seçeneklerdir. Şişme ceket modelleri ise sentetik dolgulu yapıları sayesinde sıcak tutar ve rahat kesimleri ile kolay hareket imkanı tanır. Sürdürülebilir malzemelerden üretilen rüzgarlıklar hafif yapıları ve file astarları sayesinde her mevsim rüzgardan sizi korur.

 

Siz de ihtiyacınız olan tüm Nike ayakkabı modellerini Sportive'de bulabilirsiniz. Beden numara seçenekleri ile istediğiniz modelin siparişini hemen verebilir, sportif bir hayata kapılarınızı açabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum