Reklam

Pasaport'ta Dökülen Duvara Onarım Yok!

İzmir Pasaport iskelesi 11 Ağustos Salı gününden itibaren bakım onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapatılacak.

Pasaport'ta Dökülen Duvara Onarım Yok!

İzmir Pasaport iskelesi 11 Ağustos Salı gününden itibaren bakım onarım çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapatılacak.

Pasaport'ta Dökülen Duvara Onarım Yok!
08 Ağustos 2015 - 08:27

Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki hafta itibariyle Konak Pasaport Vapur İskelesi’ni bakıma alacak. Fakat binanın Cumhuriyet Meydanı'na bakan yüzü hala gülmüyor. Polis karakolu binası kapsamında değerlendirilen duvar onarımdan nasibini alamayacak. İzmirliler proje kapsamında duvarın onarılmasını bekliyor

Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki hafta itibariyle Konak Pasaport Vapur İskelesi’ni bakıma alacak. İZDENİZ’in internet sitesinden yapılan açıklamada iskelenin bakıma alınacağı ve bu nedenle bir süre seferlerin duracağı duyuruldu. İskelenin 11 Ağustos Salı gününden itibaren geçici olarak kapalı kalacağı açıklandı ve kurumun internet sitesinde “Düzenli seferlerimiz Alsancak İskelesi’nden devam edecek olup, Pasaport Yolcularımız için Alsancak İskelesi’nden ve Pasaport yönünden karşılıklı olarak ESHOT tarafından Otobüs Seferleri düzenlenecek” ifadelerine yer verildi.

Pasaport İskelesi’nde çalışmaların ne kadar süreceği ve seferlerin ne zaman başlayacağı konusunda ise bir tarih bildirilmedi.

Ancak bakım onarım çalışmalarından Pasaport İskelesi’nin Cumhuriyet Meydanı'na bakan ve her geçen gün dökülen duvarı nasibini alamayacak. Polis karakolu kapsamında değerlendirilen duvar onarılmayacak. 139 yaşındaki tarihi binanın Kordon'a bakan tarafında oluşan aşınma bir türlü giderilemezken, Yenigün Gazetesi'nin defalarca kez İzmir gündemine taşıdığı sıkıntı için çaba gösteren de çıkmadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Kıyı Tasarım Projesi kapsamında, zamanın binanın içinde ve dışında yaptığı tahribat giderilmiş fakat binanın Cumhuriyet Meydanı tarafı unutulmuştu. İzmirliler her geçen gün daha kötüye giden duvarın proje kapsamında onarılmasını bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum