Reklam

Salih Erkek'ten Önemli Açıklama: "Vefasızlık, Saygısızlık, Hayırsızlık"

Gazetem İzmir TV - Erkekçe TV İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, önemli açıklamalarda bulundu.

Salih Erkek'ten Önemli Açıklama: "Vefasızlık, Saygısızlık, Hayırsızlık"

Gazetem İzmir TV - Erkekçe TV İmtiyaz Sahibi Salih Erkek, önemli açıklamalarda bulundu.

Salih Erkek'ten Önemli Açıklama:
16 Şubat 2024 - 09:31

Gazetem İzmir TV - Erkekçe TV - Gazetem İzmir Haber Portalı İmtiyaz Sahibi, İzmir Basın Yayın Derneği (İBYAD), Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Salih Erkek yaptığı açıklamalarda: 

"Yurdumun Tüm insanlarına ve özelikle de güzel İzmir'imizin güzel insanlarına soruyorum. Sizler sıradan, herhangi bir insana veya konumu olan bir yöneticiye çok büyük katkılar sağladığınızda ve bu katkılarınız sayesinde huzura kavuştuğunda, dahasında sizi hiçe sayarak, vefasızlık, hayırsızlık, saygısızlık ve görmemezlikten gelirse sizler ne yaparsınız? Lütfen tüm yüreğinizle cevap veriniz. Şahsıma inanın sizler neye karar verirseniz onu uygulayacağım. Haa ayrıca bu mesajım binlerce yakınlarıma, yeğenlerime, köylülerime, dostlarıma, arkadaşlarıma duyurumdur."
Not: Yanlış anlaşılmaması adına bu mesaj 4 gün boyunca Gazetem İzmir İnternet Haber Portalında da yayınlanacak.

Saygı ve sevgilerimle

İzmir Basın Yayın Derneği (İBYAD) Kadifekale Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı ve de Karabağlar'ı, Bayraklı'yı ilçe yapan, inanmayan geçmiş Başbakan, mevcut Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sorabilir. Gazetem İzmir Ulusal Çaplı yazılı basını, Gazetem İzmir TV - Erkekçe TV ve binlerin okuduğu Gazetem İzmir İnternet Haber Portalı İmtiyaz Sahibi Salih ERKEK

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum