Reklam

Salih Erkek yazdı...

"Özel Sağlık Hastanesi ve Çok Kıymetli Doktorları"

Salih Erkek yazdı...

"Özel Sağlık Hastanesi ve Çok Kıymetli Doktorları"

Salih Erkek yazdı...
13 Temmuz 2024 - 19:11

Sevgili Can Okurlarım; Uzun bir süreden beri kalçamdan ve belimden rahatsızlığa sahibim. Acılarım devamlı değil, arada bir gelip geçiyordu lakin bu son günlerde ağrılarım artmaya başladı. Yürüme güçlüğü çekmeye ve adım atmakta, oturduğumda ayağa kalkmakta güçlük çekmeye dahi başladım. Yaşadığım sağlık sorunuyla alakalı Özel Sağlık Hastanesi müdürü sevgili dostum, kardeşim Mustafa Dere'yi aradım durumu izah ettim. Kendisi de sağolsun ‘Salih abim hemen hastaneye gel gereği neyse yapacağız’ dedi.
Ben hastaneye gitmeden önce kendisi muayene olacağım doktordan randevumu almıştı, kayıtlarımı yaptırdıktan sonra doktor beyin iki hastasının işleminin bitmesini bekledik.



Sıra bana gelince muayene odasına girdim, arada bir halkı bilinçlendirme adına televizyon programıma konunun uzmanları olan doktorları konuk alır, insanlarımızı bilinçlendiririz. Kendilerini televizyon programıma konuk aldığım Beyin Cerrahı OP. DR Serkan Zengin'i karşımda gördüm. Hoş sohbetten sonra tek tek şikâyetlerimi söyledim, beni MR ve röntgene yönlendirdi.



MR ve röntgende görevli olanların güler yüzleri, saygılı davranışları dikkatimi çekti. Hepsi görevlerini layıkıyla yaptılar. Çekimlerin sonrasında Serkan Zengin doktorum beni odasına davet etti. Belimdeki problemi görüntülü olarak anlattı. Belimde 5 fıtık olduğunu söyledi ve patlamamış olduğuna sevindi. Evvela fizik tedavi uygulayalım geçmezse ameliyatla fıtıkları yok edeceğiz, şimdi seni fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Doktor Şerafettin Özdoğan Bey'e yönlendireceğim, kendilerinin de görüşlerini alalım dedi.



Doktor Şerafettin Özdoğan ile önceden tanıştık, konumunda uzman bir doktordur. Röntgen ve MR’ı inceledikten sonra beni muayene etti. Doktor Serkan Zengin'in bulgu ve söylemlerini doğruladı lakin seni ortopedi ve travmatoloji uzmanı OP. DR Serdar Söylev’e yönlendireceğim, hatta şimdi beraber gidelim dedi. Serdar Bey'in muayenesine gittik, acilde olduğunu söylediler. Şerafettin Bey beklememi söyledi, yarım saat geçmeden Doktor Serdar Bey geldi. Kendilerini ilk kez tanıdım, çok nazik, saygılı biri, tanışma faslından sonra çok iyi bir şekilde beni muayene etti, bilgisayarın başına geçti çekilen MR ve röntgeni inceledi.



Resimlerle belimdeki ve kalçamdaki olumsuzlukları söyledi. Diğer doktor arkadaşların bulguları da doğruladı. Benim bel ile ilgili olan tanım spinal stenoz, kalça ile ilgili olan tanı osteonekroz kalçanın ameliyatı hemen olmalı. Beline gelince doktor arkadaşlarımın söylemleri gibi evvela fizik tedavisi olsun geçmeyecek ise ameliyatla gereği yapılır sizi sağlığınıza kavuştururuz dedi. En az 30lu yaşlara inersiniz demesine gülüştük...



Evet sevgili okurlarım; Özellikle Sağlık Hastanesi muayenem bu denli geçti. Şahsıma inanın hastanenin temizlik işçisinden tutun en üst yöneticisi saygın, güler yüzlü insanlardan ibaret. Hastane ise acayip derecede hijyenik, konforlu, adeta bir uzay üssü gibi. Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin. Allah dert vermiş dermanını da vermiş canlar. Lütfen ama lütfen sağlığınıza çok iyi bakın hepimiz yüce Allah'ımıza emanet olalım...



Not: Ameliyatımdan sonra eğrisiyle, doğrusuyla televizyon programımda doktorlarımızla birlikte sizleri bilgilendireceğim.

Her şey yurdum ve yurdumun insanları için



 


YORUMLAR

  • 0 Yorum