Reklam

Salih Erkek Yazdı...

HAWAİİ ADALARI VE BEN

Salih Erkek Yazdı...

HAWAİİ ADALARI VE BEN

Salih Erkek Yazdı...
11 Ağustos 2019 - 14:35

Canlar kafam esti bu Kurban Bayramımızı Hawaii’de geçirmeye karar verdim. Jetimi hazırlaması adına pilotuma talimat verdim. “Jetiniz her daim hazır” dedi.
Jetime bindim pilot sordu; “Rotamız nereye efendim” diye. Bende; “Amerika Hawaii adaları” diyince de “Emredersiniz efendim” dedi.
Genel sekreterime “Şu Amerika Başkanı Trump’mı Aziz’in tramvayı mıdır nedir? Ara patronumuz Salih Erkek adalarınıza geliyor de. Gereken hazırlıkları yapsın. Yatlarımdan birini hazırlasın” dedim.
Genel sekreterim başkan Trump’la görüştükten sonra bana, “En güzel yatınızı ve on yıldızlı oteliniz hazırmış. Lakin Trump hitap şekliniz olan vatan haini salya sümük FETÖ yani Fetullah Gülen ile görüşmüş FETO çakalı da Amerika merkez bankasından parasını çekmiş. Amerika bütçesi de %20 düşmüş. Buna rağmen Başkan Trump sizin için tüm hazırlıkları tamamlatmış” dedi.
Onlarca saat sonra adaya vardım. Bir de ne göreyim insanoğlunu celp eden tüm şeytanlar adaya toplanmışlar. Altsızlar, üstsüzler kim kime dum duma. Hemen genel sekreterime döndüm ve “Derhal otelimize gidelim” dedim. Otele vardığımızda Başkan Trump ve heyeti bizi kapıda karşıladılar. Başkan Trump’a iki kelam ettim. “Bu adanın hali nedir, bundan dolayımı tüm Dünya ülkelerine meydan okuyorsun. Akıl dengen mi bozuldu?” dedim.
“Salih Bey, hiç sorma dengemi hitabınızda dediğiniz gibi Çakal FETÖ ve Adnan Oktar müritleri bozdu. Adadaki altsızlar üstsüzler hep onların müritleridir. Beni ve Amerika’yı bozar” dedi.
“Sana tavsiyem salya sümük FETÖ’yü Amerika’dan kov. Yoksa tüm Dünya ülkeleri seni ve ülkeni yerle bir edecekler. Benden söylemesi” diyerek Genel Sekreterime “Derhal Amerika’yı terk edelim Dünya’da her konuda emsali olmayan yurdumuz olan Türkiye’mize dönelim” dedim.
Canlar bu yazımı tamamen kurgudan ibarettir. Yani hayal ürünüdür. Lakin anlayan anladı!
Lafın fazlası aptala anlatılır. Mübarek Kurban Bayramı’nızı tüm kalbi duygularımla kutlar, hepinize sağlık ve mutluluklar dilerim.
Herşey yurdum ve yurdumun insanları için…

YORUMLAR

  • 0 Yorum