Reklam

Tatlı Abla'dan İftar Sofrası

Gazetem İzmir ailesi olarak Sultan Tatlı ablamızın iftar yemeğine katıldık.

Tatlı Abla'dan İftar Sofrası

Gazetem İzmir ailesi olarak Sultan Tatlı ablamızın iftar yemeğine katıldık.

Tatlı Abla'dan İftar Sofrası
20 Haziran 2017 - 10:57

Gazetem İzmir / Buket Karaldı - Sanırım bu zamana kadar yazmaktan keyif aldığım bir haberi yazıyorum şuanda... Hayatımızda hala samimiyetleri ile var olan, yardımsever, içten insanların olması ne güzel bir duygudur. Günümüzün değişen insanlığı ve yitip giden yardımlaşmalarına inat gelin sizi bir nebze de olsa hala böyle insanlar var mı diyebileceğiniz bir aileye götüreyim.

Gazetemizin imtiyaz sahibi Salih Erkek sayesinde tanıdığım Sultan Tatlı abla ve ailesi her gittiğimizde bizi muhteşem ağırlayan bir aile. İncialtı hobi bahçelerinin içinde yer alan küçük ama huzurlu evlerinde kalbimize dokunan bu aile her Ramazan ayı olduğu gibi bu Ramazan ayında da yakın çevresi ile iftar sofrasında buluştu. Bir an bile oturmayan, eksik bir şey var mı, biri bir şey isteyecekse yetişeyim diye uğraşan Sultan abla sen soy ismin gibi ne tatlı, ne iyi kalpli bir insansın. Umarız ki, yaptığın bütün yardımlar, verdiğin bütün emekler karşılığını bulur.

TANINAN SİMALAR BİR ARADAYDI

İzmir’in tanınan simalarının bir araya geldiği iftar yemeğine BATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu, Konyalılar Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Mehmet aydoğan, Bayraklı Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, Doktor Erol Pektaş, Denizlililer Derneği Başkanı Yenel Gürse, Gazetem İzmir imtiyaz sahibi Salih Erkek ve emniyet personelleri katıldı. Sultan Tatlı abla misafirlerine hünerli elleriyle yaptığı yemekleri yedirdikten sonra Doktor Erol Pektaş sazıyla misafirlerin kulaklarındaki pası sildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum