Reklam
Belgin Koçer

Belgin Koçer

Belgin Koçer ile OBJEKTİF BAKIŞ

CANIM KENDİM

15 Ağustos 2024 - 17:26

Miskinler tekkesine mi düştüm yahu! Kime sorsam ayılıp bayılıyor. Neymiş efendim sıcakmış. Pes yani yaz günü soğuk olacak değil yani.


Üstelik bütün kış ayy yaz gelse diye hayıflanmadınız mı canım?


Şu insanoğlu da nankör arkadaş. Birde kedilere nankör derler değil mi ya...


Kedi demişken benim Paşa evin asıl sahibi. Evin santim santim her bir yerini keyfi için kullanıyor. Canı nerde, ne yapmak isterse yapıyor. Özgürlük mü özgürlük, keyif mi keyif...


Bırakın evzinmeyi bakın nasıl mutlu olurum diye canlarım.


Siz hemcinslerim, yok ev dağınıkmış, çamaşır birikmiş de ütü yapılacaklar dağ gibiymiş. Şöyle vuruver gitsin ne dağ kalır ne tepe cancağızım.


Hımm siz beyefendiler keyfiniz zaten kıyak doğrusu. Ay suratlarınızı görür gibiyim. Ama, ama diye sesler kulaklarıma kadar geldi. Yok yok haklısınız bırakın her şeyi biz kadınların dırdırı yetecek size. Hoppp sakinledik mi biraz?


İster erkek, ister kadın olun farkında mısınız çoğu kez sorun odaklıyız.


Sorunlarımız var mı var elbette... Zaten olmaz ise yaşama aykırı. Ne mutluluk kalıcı, ne de mutsuzluk. Ammaaa huzuru sağlamak elimizde.


Evettt şimdi bu satırları okurken günün her ne saatinde olursanız olun geçin aynanın karşısına sarın kollarınızı bedeninize şöyle sıkı sıkı . Olmadı! Daha da sıkı. Kalbinizin en samimi haliyle CANIM KENDİM sen çok kıymetlisin diyerek merhabalaşın kendinizle.


Size sizden daha yakın, daha gerçek bir şey yok ki...


Şükredin aldığınız her nefes için. Bedenimiz bize emanet ve biz bu emanete iyi bakmakla yükümlüyüz.


Lafın özü, sözün sonu SEVİN KENDİNİZİ...


Sevin derken de abartmayın emi? Her şey tadında güzel.


Yaşamak güzel doğrusu...

YORUMLAR

  • 0 Yorum