MARMARA ADASI CHP DE ÇOŞKULU ÖRGÜT TOPLANTISI
Reklam
Hayrettin Bulut

Hayrettin Bulut

MARMARA ADASI CHP DE ÇOŞKULU ÖRGÜT TOPLANTISI

24 Mayıs 2024 - 16:21

Balıkesir Marmara adası Cumhuriyet Halk partisi ilçe örgütünün düzenlemiş olduğu genişletilmiş istişare toplantısına  Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Erdem Köybaşı ve kadın ,gençlik kolları Marmara ilçe başkanı Nevzat başkan kadın kolları Mine üzümlü yönetim kurulu üyeleri  ve gençlik kolları olmak üzere katılım sağlandı. 


Kalabalık  ve  coşkulu   katılım oldu. Örgüt toplantısı gayet coşkulu geçti 


il başkanının konuşması


Birçok zorluğa göğüs geren tüm örgütlerimize örgüt emekçilerimize teşekkür ediyor sizlerin emekleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerini Türkiye ittifakı kazandı tüm Türkiye kazandı kaybedeni olmayan bir seçim yaşandı. 


Bu bilincimizi seçim sonuçlarını alçak gönüllü bir sevinç ve tevazu ile karşıladık halkımızın coşkusunu ve heyecanını son derece ölçülü üstlendiğimiz sorumluluğa yakışır bir saygınlıkla paylaştık. Sorumluluğumuz büyük ifade ettiği.


 Tüm Türkiye ile ve Balıkesir'de çok büyük bir zafer kazandı. Balıkesir'de kazanılan bu zaferde hiç şüphe yok ki Balıkesir il başkanımızın ve çok kıymetli belediye başkanlarımızın ve yine çok değerli ilçe başkanlarımız ve kadın kollarını örgütümüzün çok kıymetli destekleri var. onlar sayesinde sizler  mücadele edeceğiz hep birlikte adalara en iyi hizmeti getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.


Kadınlarımız bizim gücümüzdür. 


Bu zaferde onların katkısı çok. 



Marmara  belediye başkanı  Aydın Dinçer konuşmasına şöyle devam etti

 öncelikle şunu ifade etmek istiyorum seçimi ilk gününden itibaren yola çıktığımız ilk günden itibaren hep şunu söyledim hiç kimseye ayrımcılık yok herkese eşit ve adaletli yaklaşacağız belli üzerime eş dost tanıdık göndererek eskiden aldıkları imtiyazları devam ettirmeye çalışanlara teçhit vermiyorum vermeyeceğim eski dönemde imtiyazlar almışlar eski dönemde bu imtiyazlarla zenginleşmişler eski dönemde kamunun belediyenin malını fütursuzca kullanıp kendi ceplerini doldurmuşlar ama belediyeye ödemeleri gereken rakamları belediyenin hak ettiği kamunun kendi gelirlerini ödemeyerek kendilerine çıkar elde edenler bugün gelip benden hak isteyemezler dolayısıyla benim kapım bütün vatandaşları açık herkese açık sadece belediyeden menfaatlenmiş olan bir avuç insana kapalı o yüzden sizleri araya sokmaya çalışabilirler sizlerden randevu talep edebilirler benimle görüşmek için maalesef bugüne kadar vermedim yine bu tavır devam edecek şimdi bunları özellikle ifade ediyorum ki maalesef belki kandırılmış gençlerimiz belki kandırılmış ailelerimiz zannedebilirler ki birilerinin ekmeğiyle oynuyoruz hayır biz birileriyle adayı sömürmesine kanını emmesine müsaade et diyoruz o zaman yine göreve gelirken dedik ki adanın tüm sorunlarını çözmek için çalışacağız hiç şüpheniz olmasın henüz 54 gün oldu bu 54 günde birçok tatil günü vardı dolayısıyla yaklaşık belki 30 günlük bir çalışma dönemi geçirdi aslında ama bu sırada biz neler yaptık biraz onlardan bahsedelim işte bu dönemde belediyeyi kimler sömürmüş önce onu tespitini yaptık belediyede haksız  sağlamış onları tespitlerini yaptık bundan sonra onların önlerini kestik kesmeye devam edeceğiz yani yaptık kasamızı kontrol altına aldık yani ne yaptık vatandaşın hakkını birilerine yedirmedik  . zannettiler bize hiçbir şey sormadan adakart indirimini iptal etmişler arabalar için şimdi biz de dedik ki bu yaptığınız yanlış bunu derhal geri çekin


Hiç kimseye imtiyaz yok herkes işini yapacak. 


Başkan Aydın Dinçer şöyle seslendi 


Bir kadın gülümserse dünya değişir , haydi kardeşlerim gülümseyin  dünyamızı değiştirin. 


(yönetim kurulu üyesi Nurdan Bozkurt hanıma bilgilerden dolayı teşekkür ederim) 



Hayrettin bulut





YORUMLAR

  • 0 Yorum