Tudef de anlamlı plaket töreni
Reklam
Hayrettin Bulut

Hayrettin Bulut

Tudef de anlamlı plaket töreni

03 Eylül 2024 - 15:59

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen tudef plaket töreni Valide Sultan gemisinde düzenlendi bu programa Emek sunan ve katkı sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesine ve Sayın başkan Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerimizi  sunarız. 


Türkiye tüm dernekleri federasyon başkanı sayın Mevlüt Kandemir'in Valide Sultan gemisindeki programında tüm Türkiye dernekleri başdanışmanı olarak plaketini sevgili arkadaşımız gazeteci yazar Yücel Özcan  Hanım'a sundu tüm dernekler federasyon başkanı olarak sayın mevlüt kandemir'i tebrik ederiz. 


Kıymetli başkanımızın çok ciddi ve programlı çalışmaları olduğunu biliyoruz. 


Ulus bazında çalışmalarının olduğunu biliyoruz çalışmalarında kendisine başarılar dileriz. 


Bu plaket sadece bir hatıra değil yaptığımız çalışmaların harcadığımız çabaların ve birlikte göstermiş olduğumuz farkındalıkların simgesidir her adımda yanımızda olan emeği geçen herkese şükranlarını sunarım diyerek pılaketini takdim etti .


Kaygımız ortak işimiz ortak ülkece aşkımız ortak diyerek Sayın Başkan sözlerine son verdi. 


Tudef ailesi ile geleceğe yürüyoruz. 


Türkiye tüm dernekler Federasyonu Başkanı sayın Mevlüt Kandemir'in liderliğinde gerçekleştirdiğimiz  etkinliğimizde gönülden çalışmalarımızın emekleri ve değerli dostlarımızın katkılarıyla büyük başarılara imza attık bu anlamlı buluşmaya Bizleri yalnız bırakmayın kıymetli Misafirlerimiz basın mensuplarına içten teşekkür ederiz tudef ailesinin temel taşları olarak tecrübelerimizi geleceğe taşıyacak ve birlikte daha büyük başarılara imza atacağız .


Valide Sultan'ın tarihi atmosferinde bir araya geldiğimiz bu güzel günde yanımızda olduğumuz için hepinize gönülden minnettarız ve şunu belirtmek istiyoruz ki 


Genel başkan baş danışmanı Gazeteci Yazar Yücel Özcan hanımı tebrik ediyorum. 


Huzurlarınızda kendisini alkışlıyorum. 


Türkiye genelinde birkaç sosyal ve sivil toplum örgütünde yönetici danışmanlığı yaparak bize müthiş enerji katmaktadır kendisine üstün emeklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. 


Şöyle Düşünmek gerekir ki her üst düzey yöneticinin bir kat yönetim  altında hizmet veren kıymetli değerli başarılı insanlar vardır bir atasözü var ağaç kök üzerinde yükselir Asistan ne kadar başarılı olursa yönetici sonsuz başarı elde eder .


Sn Gazeteci Yazar Yücel Özcan arkadaşım meslektaşıma bu görevinde başarılar dilerim İyi çalışmalar diliyorum. 


Başarının sırrı çalışmak ve gönüllülük ilkesine dayanır. 


Hayrettin Bulut

YORUMLAR

  • 0 Yorum